kongking讲紧D部啊?

xxxx_4 发布于2005-5-20 09:50 999 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1 V' a+ g! b. k/ T9 x
<P>

</P>
3 }  I$ X$ Z# j4 s+ \1 `. ^8 S2 d3 }& p0 D

; F. j/ @- ~. W+ x4 K<P>甘D部机既背景又系点啊?</P>
+ ^7 B# S4 s2 m4 }$ A) x: G2 l- o  a<P>

<BR></P>

已有(11)人评论

Kiver 发表于 2005-5-20 21:28:43 | 显示全部楼层
<P>依家部自由系点样烂伽???</P>- c8 |. n' |3 N* q% X) D: z
<P>好想知边到同基拉生产依部新机的</P>
猎人J 发表于 2005-5-20 21:59:08 | 显示全部楼层
<P>神咁样嘎机体再加上神一般嘎基拉都会烂????</P>, v1 M8 O9 i6 Y4 N( V, K
<P>呢部新机体我以为系小鸟的.....?????</P>
gzcq 发表于 2005-5-20 22:12:55 | 显示全部楼层
<P>出门果时~~</P>$ b* }2 ?. T, c1 B! w% Q0 F( B
<P>吾小心HING亲个墙角~~</P>( l/ Z) C9 U$ ?
<P>整烂噶~~!~~</P>
猎人J 发表于 2005-5-20 22:51:14 | 显示全部楼层
第几集先讲到?????????/
kongking 发表于 2005-5-21 01:21:32 | 显示全部楼层
就系嗰部.我觉得佢个样唔好睇
kongking 发表于 2005-5-21 01:26:54 | 显示全部楼层
现在部自由有可能喺34集在柏林同DESTORY GUNDAM打时整烂嘅,同时史黛娜可能会畀基拉‘队’冧,基拉后来开住部新机上宇宙同利古斯会合。但网上同时有个讲法系新机系扎多军造嘅,系利古斯偷出来的
xxxx_4 发表于 2005-5-21 01:50:35 | 显示全部楼层
<P>哇~~~利古斯成日都偷部高达比基拉</P>
& u7 Y" W: T- A: E" M<P>稳个人偷打高达PG模型比我都好啦</P>
kongking 发表于 2005-5-21 04:06:40 | 显示全部楼层
<P>你叫你条女同你偷咪得啰</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-24 03:56:23 | 显示全部楼层
<P>无女~~就算有都唔会比距去做D甘既野~~~</P>8 f1 u2 r% O4 j
<P>下边部脉冲高达改良型又系点黎噶?系米两代男主角打到部机烂晒啊?</P>
rx-rider 发表于 2005-5-24 07:20:21 | 显示全部楼层
還有傳説高達、正義2出場。
xxxx_4 发表于 2005-5-25 04:20:54 | 显示全部楼层
<P>Infinite Justice Gundam都几型吓啊~~~好过就甘Justice Gundam~</P>