[原创]今天我们学校搞事..学生不去饭堂吃饭..罢吃抗议

guanyu 发布于2005-5-16 21:49 6135 次浏览 178 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天堂 发表于 2005-5-19 07:44:44 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mkfmky</I>在2005-5-18 20:33:01的发言:</B><br><br>
; H: C1 Q& ~# c; m: r' s<P>軍訓兩個星期 要學什麼的????</P></DIV>
0 [2 U) F2 u9 W" ]5 k" U2 {<P>岩岩开始系学站军姿!一日要几个钟定系果度!<br>
) _* n, c5 y# s; s- B<P>过几日就学D军人点行路,就好似阅兵个阵时果样行!<br>. `% J5 J+ X- Z0 K4 ~' i
<P>D教官会打人嘎!而且好严格!系人地头没计啦,学校都管吾到!<br>
- S" f- e% l# c' n<P>不过有射击玩,真枪来嘎!</P>
# K/ L9 L; b7 Y/ W<P>做错野就大件事啦,蛙跳,跑步(系以一十、二十为单位),有时系一人错集体受罚!</P>9 S+ D- G/ I1 V, `  F$ S4 L, I
$ {1 m" j* k$ L+ m3 H- O( w
xxxx_4 发表于 2005-5-19 07:45:45 | 显示全部楼层
<P>有无搞错!!!D菜无肉丝就大呼小叫。。。。如果你试过D菜入面有铁丝就唔会有D种感觉噶啦~</P>
5 Q9 ?3 K- j, R+ w+ @<P>饭堂既野不一定卫生~~我地D边有间学校就试过事物中毒~~成百几个学生入晒院.</P>% V2 _# v! Z6 L; j
mkfmky 发表于 2005-5-19 08:04:47 | 显示全部楼层
一人錯集體受罰!我都試過幾獲.....
heroyuy 发表于 2005-5-19 08:06:16 | 显示全部楼层
军训,米搞,大大话话我都玩过3次,次次都罗命
xxxx_4 发表于 2005-5-19 08:08:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>heroyuy</I>在2005-5-19 0:06:16的发言:</B><BR>军训,米搞,大大话话我都玩过3次,次次都罗命</DIV>
+ O4 p8 P+ n( }% _; S<br>甘你有无试过晒到流鼻血啊?
AWP 发表于 2005-5-19 08:10:10 | 显示全部楼层
<P>我都同意h 超版呀~~~</P>" B5 o, P. k9 `0 a# ^5 y
<P>军训完返嚟成个人散晒都几辛苦下!!!</P>
ekj 发表于 2005-5-19 08:13:24 | 显示全部楼层
zerro 发表于 2005-5-19 08:19:12 | 显示全部楼层
叫得H超版。。。。梗係色嘅啦。。。。。
AWP 发表于 2005-5-19 08:20:43 | 显示全部楼层
zerro您讲得都几有道理喔~~~
ekj 发表于 2005-5-19 08:21:22 | 显示全部楼层
[URL=1 L: u% o' _7 f" I$ J2 n
- D/ I* `/ D5 }0 c, q8 l4 ~
几个超版啲图都几喷血吓............. [$ a/ U" L9 s1 l$ R2 `6 C5 Z4 P

0 p$ X5 P  [% ^: u% O
1 F) f' B/ g( U; K: L+ P$ P/ c]
' W1 T0 R# I; V  @- a' ]. s4 F6 t9 N2 ?1 w. W  G
几个超版啲图都几喷血吓............# d6 x& y+ G7 [, J+ d0 W- I+ d

! X8 \" y( [. J3 L7 W$ d; V% R8 k7 \/ V
[/URL]
AWP 发表于 2005-5-19 08:23:53 | 显示全部楼层
<P>系呀~~~</P>
/ A& F. G! h2 I4 x<P>全部都系h 超版~~~</P>
mkfmky 发表于 2005-5-19 08:44:04 | 显示全部楼层
......暈