好嘢.....周丽琪同陈豪有新剧出街喇~~

猎人J 发布于2005-5-15 08:57 3725 次浏览 102 位用户参与讨论   [复制分享主题]
zerro 发表于 2005-5-19 16:22:16 | 显示全部楼层
<P>有机会俾你睇下AWP嘅。。。。。。。</P>& N% ]) ^) }  B
<P>你应该开心喎。。。。。。。。。。</P>
小稀 发表于 2005-5-19 16:58:27 | 显示全部楼层
<P>..................</P>
5 X) z- F6 Z" N1 l<P>我唔多想睇啵</P>
8 e- b/ }3 B  i8 |+ n6 i6 M
zerro 发表于 2005-5-19 17:03:09 | 显示全部楼层
AWP咁靓仔你都唔想睇。。。。。嘥咗啲喎。。。。。。。。
小稀 发表于 2005-5-19 17:04:58 | 显示全部楼层
<P>靓仔我会睇的啊~~~~~~~~~~~</P>7 u1 h! Q* A, \2 {% @" z* t8 s6 @
<P>不过..................</P>
zerro 发表于 2005-5-19 17:08:25 | 显示全部楼层
唔使不过了。。。。。。想睇就睇啦。。。。。。。
小稀 发表于 2005-5-19 17:09:16 | 显示全部楼层
我想睇你多D啵~~~~~~~~~~
zerro 发表于 2005-5-19 17:12:29 | 显示全部楼层
<P>点解个个都话想睇我嘎??????</P>
4 \; T: A! X- r! }6 B<P>点解冇人话想睇lekj嘎???????????</P>
小稀 发表于 2005-5-19 17:13:39 | 显示全部楼层
<P>咁你之前话佐6.1会帖相吖嘛</P>1 J2 M3 ]; p3 O* {
<P>梗係个个都想睇你噶啦</P>) g  i2 H; R/ u' a! e# L1 O
<P>睇到你之后我地就会转移目标噶啦</P>
zerro 发表于 2005-5-19 17:15:24 | 显示全部楼层
你哋会唔会歧视生得丑嘅人嘎???????
小稀 发表于 2005-5-19 17:16:36 | 显示全部楼层
点解你会觉得我地会歧视其它人呢?????????
zerro 发表于 2005-5-19 17:19:05 | 显示全部楼层
问下啫。。。。。lekj成日话惊你哋见到佢张相就会唔理佢。。。。。。
小稀 发表于 2005-5-19 17:20:55 | 显示全部楼层
呢D係距唔想贴相嘅借口来姐