好嘢.....周丽琪同陈豪有新剧出街喇~~

猎人J 发布于2005-5-15 08:57 3724 次浏览 102 位用户参与讨论   [复制分享主题]
小稀 发表于 2005-5-18 14:37:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2005-5-17 19:10:06的发言:</B><BR>4 Y2 ]+ y5 i, |9 h0 H
<P>后面果半句都是五是好明啊</P>5 y! e5 g! G3 D% D7 z( }
<P>汗……</P></DIV>
4 d# `' H) b7 j; d<P>后半句係“强人们”
6 r3 ^" O/ \, m8 f5 j+ t- Q) V* L<P>睇唔明咩??????????</P>
Mickey 发表于 2005-5-19 04:11:02 | 显示全部楼层
<P>有D啊</P>7 x. w1 d8 L1 g
<P>哈哈哈……</P>! d  j9 g% K! [5 r3 f# ?
<P>汗……</P>
猎人J 发表于 2005-5-19 05:19:27 | 显示全部楼层
唔知讲D乜好....灌水.嘿!
Mickey 发表于 2005-5-19 05:21:16 | 显示全部楼层
甘都得啊?<BR>真是好水哦
小稀 发表于 2005-5-19 06:02:22 | 显示全部楼层
水浸啦就快~~~~~~~~
Mickey 发表于 2005-5-19 06:25:34 | 显示全部楼层
<P>游水~~</P>/ S. [% X( R3 P- A# U
<P>虽然五使</P>
* F( T8 S  ]6 H! L0 Z<P>但是响呢度可以游~~</P>
小稀 发表于 2005-5-19 06:28:27 | 显示全部楼层
<P>咁我就游下水先</P>+ r; N3 a7 d& W# L
<P>游啊 游啊 游啊</P>
Mickey 发表于 2005-5-19 06:29:01 | 显示全部楼层
<P>哈哈</P>& N: C1 Z: J: C: `
<P>个个都游水~</P>
小稀 发表于 2005-5-19 06:35:28 | 显示全部楼层
家下D天气咁热,游水啱晒啦
AWP 发表于 2005-5-19 08:27:34 | 显示全部楼层
<P>系呀~~~</P>
# K9 o& G/ q+ }  V! H<P>日日都热到咩甘!!!</P>
! {/ [  w4 H9 S5 X4 I; N<P>我都好想去游水!!!</P>
猎人J 发表于 2005-5-19 10:50:07 | 显示全部楼层
<P>MM就要着泳衣先得...唔着唔畀游...</P>$ {5 r& ?  I! E; j, ~' @# x1 x$ m
<P>男嘎就.........唔着都无所谓.</P>
小稀 发表于 2005-5-19 14:41:47 | 显示全部楼层
<P>男嘅..............唔着???????????????</P>
' Q2 K9 h# w, q* H0 c<P>唔係咁恐怖掛??</P>