[灌水]你地班友仔今天系度车天车地都破吾到我的记录,唉~~

heroyuy 发布于2005-3-27 10:22 5031 次浏览 239 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>灌水能力有待提高啊,哈哈</P>
; E- F& p6 k, h4 p3 X8 o

" N+ G, O, M3 ^0 @) h- W

已有(239)人评论

ekj 发表于 2005-3-27 10:48:52 | 显示全部楼层
<P>晕啦...........咁都得.........</P><P>汗........今日先刚开始...就已经灌 100 贴.......利害利害.......</P>
ekj 发表于 2005-3-27 10:50:00 | 显示全部楼层
<P>个个都走啦......</P><P>汗........</P><P>那我都走啰....仲未冲凉........ 死啰....咁夜..........</P>
全職獵人 发表于 2005-3-27 13:26:24 | 显示全部楼层
<P>冇對手唶</P>
3 J6 v& h6 `: B) k/ B<P>有對手我一日1000貼。。兩年前我係嘅</P>
zerro 发表于 2005-3-27 16:26:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>magi</I>在2005-3-27 2:46:54的发言:</B>
  p" N3 _2 d/ P- }3 u- U9 o3 X' d( n. i( l. J! L
<P>好野!!~~</P>
  Q1 }+ n/ X# g6 H<P>今日发够100拉</P>
5 i: B1 \$ P& J. e" i7 ^<P>去训觉拉</P>: L( u- w- U2 a) B; `- T, G
<P>各位努力拉!!</P></DIV>0 }& ?; n3 `+ ^' n  E. R5 w2 \% E
<P>MAGI妹妹好西利。。。。。咁快灌到100</P>
天空 发表于 2005-3-27 16:29:11 | 显示全部楼层
个个都甘鬼犀利~~睇来我的都要努力咯~~
AK 发表于 2005-3-27 17:07:58 | 显示全部楼层
<P>首先我要明确一下!</P>
/ M4 o8 b# f6 G) D<P>我无话过要破记录!</P>9 A5 e# e, G  t/ G" o
<P>我地灌水贵精不贵多而已!</P>
( T) m! p7 A% }6 j0 a, w( I. q<P>不过无论点都好!我的目的已经达到!仲要超额完成添!</P>
% H* `- @/ z2 K<P>哈哈!!</P>
1 M, j- p0 |( C

$ O! ]2 ?& V: R
heroyuy 发表于 2005-3-27 18:31:40 | 显示全部楼层
哼哼,尼要灌就牟搞个什么灌水计划拉
AK 发表于 2005-3-27 18:37:46 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>heroyuy</I>在2005-3-27 10:31:40的发言:</B>
- y2 v: N; `: ~5 c( A哼哼,尼要灌就牟搞个什么灌水计划拉</DIV>
3 i, D9 K! B8 `% r1 f. s<P>我话的商量大计就系想睇相而已!
# z- g3 `; R* B, t: z<P>呵呵!无话灌水计划啊!呵呵!你去睇睇清楚D我那张帖系点写的啊??. @6 H2 c! g, `1 i# Z
小稀 发表于 2005-3-27 18:40:02 | 显示全部楼层
你大计都成功佐啦
heroyuy 发表于 2005-3-27 18:40:32 | 显示全部楼层
<P>呵呵,最少你地狂灌的目的达到了</P><P>而且昨天你地狂开主题,算拉,见你地灌得甘开心,当睇吾到拉</P>
magi 发表于 2005-3-27 18:42:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>aakk8866</I>在2005-3-27 9:07:58的发言:</B>
( t) B4 k( [3 b' p& C' ~4 J% r4 C. w+ m- P4 p, J) b5 j
<P>首先我要明确一下!</P>" `2 Q% \3 p9 Y' n+ @' V
<P>我无话过要破记录!</P>
5 m# z% y8 `) K' l( Q' e% z<P>我地灌水贵精不贵多而已!</P>
% K) _+ j3 x7 ^: @+ z<P>不过无论点都好!我的目的已经达到!仲要超额完成添!</P>, H) G8 Z+ l- f8 _& T! Y( b
<P>哈哈!!</P>
& d  q8 ]- @0 O$ g( m, U</DIV>
$ L) }! g( {! T& u5 h4 z' ]<P>阴谋~~
# \6 ^; N! S8 x& _5 X<P>等阵KITO噶相都会出来啊</P>