[其它更多] [求助]網站得返後,我D定期存款唔見曬...

恭喜發財 发布于2005-3-13 20:15 268 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>網站得返後,我D定期存款唔見曬...(有300幾存款的),之前定期我存60天的,唔見曬D定期好心痛</P>* E7 h1 o: g# W; J1 Z' C

. {, A  v, Z4 X9 v8 N9 b0 l<P>麻煩版主幫下我~~</P>
7 B1 S& G. q1 j# a: {
; O8 D8 x( u! h; @

已有(24)人评论

AK 发表于 2005-3-13 20:49:02 | 显示全部楼层
<P>要找红枫先得!</P>
BASARA 发表于 2005-3-14 01:47:42 | 显示全部楼层
<P>是啊!你要去揾到红枫,叫佢帮你睇睇就得啦!</P>
Kiver 发表于 2005-3-14 02:50:49 | 显示全部楼层
数据库没有换过,吾知了
恭喜發財 发表于 2005-3-14 03:14:45 | 显示全部楼层
唔係掛...嗚.........
Kiver 发表于 2005-3-14 03:21:40 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>恭喜發財</I>在2005-3-13 19:14:45的发言:</B>
$ j- f% V' X+ ~- J; D/ t% ~唔係掛...嗚.........</DIV>
6 I1 v- Z& H7 _; t<P>/..............2 J* A8 Y# d' H, K
<P>我只有无言</P>
ttsti 发表于 2005-3-14 03:38:31 | 显示全部楼层
<P>吾是瓜,好采我没放钱系银行这</P>
ekj 发表于 2005-3-14 04:16:21 | 显示全部楼层
查返你自己啲银行操作记录睇吓....
Kiver 发表于 2005-3-14 19:09:46 | 显示全部楼层
<P>请选择你想使用的银行,各个银行实力不一,要选仔细哦</P><P>社区银行的一句话咯</P>
恭喜發財 发表于 2005-3-16 03:19:31 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-3-14 11:09:46的发言:</B>: p7 Z6 k7 c. _+ y  W
* `/ @; z' z1 B; N/ e2 W
<P>请选择你想使用的银行,各个银行实力不一,要选仔细哦</P>
$ p/ z" o& p! W8 q+ E  j  t<P>社区银行的一句话咯</P></DIV># W& w- D6 A' b/ u( G$ {  d7 e
<P>我選的銀行是你那間...它說實力雄厚...</P>
AK 发表于 2005-3-17 01:16:38 | 显示全部楼层
<P>晕啊!好彩股市开左之后我无晒存款!我以前都系红枫个间的!</P>
% D5 A$ ]+ p6 B( ]* ]3 L; j- i+ t/ q<P>不过呢无左就算啦!再攒过啦!</P>
4 o! \5 O% q, ~# r5 m$ A# u<P>300几而已...等我身上有个阵就比你啦,暂时悟转钱去股市住先!</P>
# Z3 M$ I; j' ?$ ^5 @$ e1 D  ]" n) q& p<P>好快就有...去扼下贴就有啦!呵呵!</P>
; {1 K/ k, c9 o( l: c' ^4 P0 j/ l* h
, I# d3 u: x+ Y: U. Z
恭喜發財 发表于 2005-3-17 04:07:39 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>aakk8866</I>在2005-3-16 17:16:38的发言:</B>
+ ?* K% b' |7 ]8 D5 d" p* @</DIV># f) b* ]  N. a& Z0 R3 K  A
<P>晕啊!好彩股市开左之后我无晒存款!我以前都系红枫个间的!</P>/ f8 u9 q1 W3 i* Z+ C0 {7 `
<P>不过呢无左就算啦!再攒过啦!</P># d% e8 A& n2 a; z% f( Q- r7 k
<P>300几而已...等我身上有个阵就比你啦,暂时悟转钱去股市住先!</P>
' @$ u4 K& R7 J6 l$ r<P>好快就有...去扼下贴就有啦!呵呵!</P>
  h$ r9 T% q7 E" Y<DIV class=quote>
( \5 P2 l; ^' N- S </DIV>
% D; d0 j) y) Y1 G9 J<P>300幾..對我來講已經係天文數字了...我係會考生...忙著應付考試...不要說發帖了...就連上網的機會也少得很啊v_v唉~~</P>
123下一页