[分享]大家入来,睇下你能唔能回答楼上的问题!!

GZHAO 发布于2005-2-16 00:42 3645 次浏览 89 位用户参与讨论   [复制分享主题]
179079520 发表于 2005-2-19 09:41:39 | 显示全部楼层
<P>楼上:投机取巧嘎嘢我唔做(凡事脚踏实地好D)</P><P>楼下:有一日如果你训醒发觉世界得翻你一嗰,你首先会做乜?*唔包括动物)</P><P>如果喺我嘎话我会捏下自己块面,再去下旅行,咁样嘎世界我会有 70%喜悦 20%失落 10%孤单</P>
全職獵人 发表于 2005-2-19 09:51:19 | 显示全部楼层
<P>可惜我唔係佈歐啊`~ 世界得番我一個就爽囖~ 好似佈歐咁四處破壞~吖~得番一個末去美國坐美國穿梭機離開地毬去銀河繫其他星毬,,</P>8 s+ y$ M5 p+ T. `
<P>樓下~男嘅就答 袮有冇睇過囡仔去厠所~或者洗白白~換3咁啊??? 要真人真眼睇啊!.VIDEO唔算!</P>' v. z8 d) q2 G7 U9 l- y! k
<P>囡嘅就答~係幾歲知道囝囡嘅生理唔同~ 性器官唔同 ???</P>. R+ `$ A# K4 k2 h2 H, ~6 b. W8 G
179079520 发表于 2005-2-19 10:03:58 | 显示全部楼层
<P>楼上:有啊,我细妹上厕所都唔关门嘎啦,洗白白都喺,还衫更加唔洗讲,佢同我一间房咁你会睇过未?</P><P>楼下:你试过发自己觉得最甜最好或者喺最难忘嘎梦未?(冇可能冇嘎吓哇~~~)</P><P>如果真喺冇,就回答你训觉前最想做嘎事,记住啦!喺最想做嘎事啊~~~</P>
GZHAO 发表于 2005-2-19 17:54:28 | 显示全部楼层
<P>楼上:我唔知我有冇发过自己觉得最甜最好或者喺最难忘嘎梦~~因为我一瞓醒就会唔记得咖啦,好梦同常都喺咁!郁闷~</P><P>  我只可以答你我瞓觉前最做的事是"关灯"唔关灯我瞓唔着!"</P><P>楼下:如果在食饭前你最想做的喺咩啊?</P>
youxiwang 发表于 2005-2-19 19:54:40 | 显示全部楼层
哈哈哈,甘都噶啊?
179079520 发表于 2005-2-20 02:18:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>youxiwang</I>在2005-2-19 11:54:40的发言:</B>6 u5 L9 ]3 u, H; R  _0 x3 r
哈哈哈,甘都噶啊?</DIV>
' D4 V! X. T0 U" D) u! `+ F<P>发觉依条粉肠有破坏冇建设,哈你嗰头啊!顶贴就算啦!仲顶得你咁求其,你都算喺低劣啊!, u. R4 p7 p0 r0 B6 Q
<P>楼上嘎楼上:食饭前最想做嘎就喺............哇````好难唸啵,不过都喺唸到,食饭前最想做嘎哽喺睇吓今餐食乜送啦~~好送嘎话,先试下味道如何~哈哈哈哈哈' j/ |1 O& {9 m# e; ?
<P>楼下:大家对<b><EM><FONT face=宋体>youxiwang黎条粉肠顶贴顶得佢咁求其有乜睇法?</FONT></EM></b></P>
chihuahua 发表于 2005-2-21 05:10:50 | 显示全部楼层
<P>楼上:简直激起民愤啊~~~~~~最好就扣距钱。。跟住大家平分</P><P>楼下;对我以上既意见赞唔赞同~~~或者仲有更新更好既提议~~~~</P>
179079520 发表于 2005-2-21 05:34:43 | 显示全部楼层
<P>楼上:赞成!最好就没收晒佢D财产,经验,贴数,魅力然后5:5分帐</P><P>楼下:如果你换或买手机,你想买乜牌子?讲下你点解会买黎只牌子嘎理由!(功能之类)</P>
Today幻 发表于 2005-2-21 08:24:28 | 显示全部楼层
<P>楼上:夏新或三星</P><P>        理由---  就是感觉好</P><P>楼下:有无看过&lt;&lt;战斗妖精雪风&gt;&gt;?</P><P>         介绍一下</P>
唔知 发表于 2005-2-21 10:50:34 | 显示全部楼层
<P>楼上的:我睇过,D战斗画面超正,可以话仲强ZERO,点介绍啊?</P><P>楼下的:你睇唔睇新番的???(即:最新日本动画)</P>
AK 发表于 2005-2-25 00:17:30 | 显示全部楼层
<P>我追紧高达SEED-D同埋火影!</P><P>楼下:依家上线人数系几多?</P>
星幻 发表于 2005-2-25 01:24:25 | 显示全部楼层
<P>得小猫两三只罗~限制20人同时在线吖嘛!唉~~~~~~~~~~刚刚20个人罗~~</P><P>楼下: 你的初恋是几时架?(一定要老实交代)</P>