[分享]大家入来,睇下你能唔能回答楼上的问题!!

GZHAO 发布于2005-2-16 00:42 3646 次浏览 89 位用户参与讨论   [复制分享主题]
179079520 发表于 2005-2-17 23:31:41 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>GZHAO</I>在2005-2-17 14:44:33的发言:</B>  p0 V9 ?6 E& V0 K; R
2 D' N& P+ G, [+ K
<P>楼上:我深夜瞓觉唔睇电视的,所发唔知~~</P>
  B( {% x- F% z- I9 |. c8 G, e<P>楼下:钟意玩咩嘢玩游戏?讲两个听下?</P></DIV>9 ?" g; h8 j2 k; p3 c' W
<P>我有好多中意玩嘎游戏嘎,几乎乜都玩过,差唔多玩过嘎都中意,其中CS同魔兽争霸喺玩得比较多连连看都几好嘎,可惜屋企网速唔多店.....(无奈)</P>
179079520 发表于 2005-2-17 23:35:27 | 显示全部楼层
<P>冇心灌水嘎!!!不过手快快发咗上黎,唔好意思啦!(唔记得出题俾楼下)</P><P>楼下:你觉得咁多动画边D女角色既可爱善良但喺成日傻下傻下咁?(可多选)</P>
GZHAO 发表于 2005-2-18 00:29:33 | 显示全部楼层
<P>楼上:我觉得是"迷糊天使"中的所有女都喺!!</P><P>楼下:你一日用几多时间睇动画的?</P>
179079520 发表于 2005-2-18 00:46:14 | 显示全部楼层
<P>楼上:时多时少,感觉喺时候睇下动画就睇,唔喺时候睇就唔睇,长至3.4日一直睇(钢炼),有食饭同上厕所,唔包括训觉</P><P>楼下:有冇睇过色情动画,睇过几集?</P>
唔知 发表于 2005-2-18 00:53:44 | 显示全部楼层
<P>楼上:系男仔都睇过啦,而且宜家D网络咁发达,无边几个无睇过啦,</P><P>楼下:咩时候系你最想睇动画的时间啊?</P>
179079520 发表于 2005-2-18 01:00:02 | 显示全部楼层
<P>楼上:随时随地,只要有事物令我唸起动画情节我就会想睇动画</P><P>楼下:你觉得边部动画最感人(可多选)</P>
唔知 发表于 2005-2-18 01:06:10 | 显示全部楼层
<P>楼上:感人的话第一时间谂起浪客剑心,谂唔起其它了,</P><P>楼下:你认为买漫画睇好定企网络下载睇好啊?(讲FEEL的)</P>
179079520 发表于 2005-2-18 01:14:12 | 显示全部楼层
<P>楼上:网络下载,原因1.喺出边盗版多,我自从改嗰自身之后就好憎D盗版啦! 2.买正版贵,我冇钱买,加上有D喺冇嘎(动画)</P><P>但喺始终都喺渣住本书嘎感觉好好多,可惜冇办法,为咗反对盗版唯有忍痛割爱</P><P>楼下:如果有得俾你选择,你会选择做边嗰动漫角色?请讲出你嘎理由(多几嗰人回答黎嗰问题啦~黎嗰问题几值得讲吓嘎!) </P>
唔知 发表于 2005-2-18 01:34:33 | 显示全部楼层
<P>楼上:我最新就系做鬼冢英吉(给自己添加不同的生活,无优的生活,真的很想做学生的英雄,可以同学生打成一片先为真正的老师,真的看不起宜家果D为教书而教书的老师)</P><P>   还有真嗣,揸住部初号机暴走!!(发白日梦)</P><P>     漫波,城市猎人中的主角,做人应该认真的时候认真,可以保护自己中心的女人。</P><P>楼下:你认为睇动画之后好似个脑生锈咁,好多时用唔到脑来谂野的?</P>
179079520 发表于 2005-2-18 02:06:42 | 显示全部楼层
<P>楼上:我反而仲好多嘢唸添啵~</P><P>楼下:如果俾你喺一套动漫嘎主角,你首先会杀咗边套动话入边嘎角色?</P>
唔知 发表于 2005-2-18 02:26:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>179079520</I>在2005-2-17 18:06:42的发言:</B>( x9 L* {; x! R1 _* C+ u/ H
2 G' Y, z  U9 D. g1 e- V
<P>楼上:我反而仲好多嘢唸添啵~</P>; Q5 N. P4 X' d
<P>楼下:如果俾你喺一套动漫嘎主角,你首先会杀咗边套动话入边嘎角色?</P></DIV>
9 L; R8 ?9 f1 j% }2 u/ s/ _9 I<P>楼上:我就唔想杀生啦,从来未唸过,
! W) C/ I" ~2 z; s$ T: T$ H<P>楼下:你又点啊?</P>
179079520 发表于 2005-2-18 03:28:12 | 显示全部楼层
<P>楼上:如果我喺全职猎人如边嘎基路亚我首先就傻咗嗰炸弹狂魔~</P><P>楼下:有乜歌喺病字开头啊?</P>