[其它更多] 我想问问深圳是不是喜欢捣乱的不良份子特别多的??

Kiver 发布于2005-2-3 00:06 555 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天空 发表于 2005-2-3 03:23:10 | 显示全部楼层
<P>个q有成千人甘夸张!~~~你吾想d坏分子到乱来就等你系线个阵先俾深圳D注册咯</P>
qyd100 发表于 2005-2-3 03:37:15 | 显示全部楼层
<P>我想系一部分人瓜,至少我无啦~~~~!</P>
kawaiiyi 发表于 2005-2-3 03:52:09 | 显示全部楼层
<P>距地系点捣乱啊?</P><P>不如你个守则```大家约法三章``</P><P>边个违反咗就踢边个出去```</P><P>甘样就可以警告距地啦```</P>
AWP 发表于 2005-2-3 04:23:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>kawaiiyi</I>在2005-2-2 19:52:09的发言:</B>7 e" f5 V- T! n0 S. R$ Q5 j& v

: H- E# |; Z9 F) d4 ^8 I8 h<P>距地系点捣乱啊?</P>9 ]7 s3 ^1 d3 E# Y# x
<P>不如你个守则```大家约法三章``</P>! L  y5 Q7 H* y: Z9 i
<P>边个违反咗就踢边个出去```</P># {# [2 [6 A$ l" d2 U
<P>甘样就可以警告距地啦```</P></DIV>8 N$ T5 S) p4 Z( `( c
<P>有D人根本就五会理会您个D咩“约法三章”噶野,所以我觉得无物用罗</P>
Kiver 发表于 2005-2-3 04:26:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote>6 j4 a$ L1 ]% E2 \3 r6 R

& @. U2 c% [% D4 F2 u) O! r( B' f- l( P0 E+ k' l% o' c( A
<P>距地系点捣乱啊?</P>
* J% c% X  d5 K+ H: k+ q- H7 f<P>不如你个守则```大家约法三章``</P>! E" T: x% P  X5 ^0 p8 F
<P>边个违反咗就踢边个出去```</P>& h) }8 D) J/ ?/ O! ]- X
<P>甘样就可以警告距地啦```</P></DIV>4 V/ Q) ?- F4 B
<P>有心捣乱的还要理吗??; v$ V0 a7 c, J! R6 K5 z
7 V- r/ ?, K5 @$ |7 a
<P>还有论坛早就固顶说明(协议等都说明了),但他们要来捣乱的都无计,靠大家合作举报</P>2 i1 M+ {" o, q+ o. K# q

; g% O8 |2 n& R8 L
edwins 发表于 2005-2-3 04:35:16 | 显示全部楼层
<P>我反对你的讲法吖~~~只系有一D深圳人系甘者~</P><P>对我们没有这样做的深圳人唔公平!你应该加上部分</P><P><FONT color=#ff0000>我想问问深圳是不是喜欢捣乱的不良份子特别多的??</FONT> 改成这样</P><P>我想问问深圳是不是有部分喜欢捣乱的不良份子</P>
panpretty 发表于 2005-2-3 04:49:35 | 显示全部楼层
<P>点解一定要系话我地深圳人呢?唔通见到深圳 IP 就系深圳人?系我地深圳嘅网吧成千上万间,系深圳居住而有电脑嘅人更不计其数,两者显示嘅 IP 都系深圳,唔通哩两个可能性等于零吗???就算真系我地深圳人搞事,都只系个别事情,点解有D人就系要用人“深圳人”“特区人”哩D字眼嚟形容哩件事呢?而家唔系全深圳人都嚟捣乱啵!!!</P><P>红枫作为论坛之主见到论坛被人搞破坏心情我都好明白,哩点我无话可说!</P><P>而其它人要发言我都无权阻止,但系我就唔想见到有人用“深圳人”“特区人”嚟话哂全深圳!因为我系深圳人、也是特区人,咁样给人话我真系有D气,我并唔系要责备边位,只想大家不要用一D不当嘅字眼,应该为我地哩D已经注册嘅少数深圳人着想,因为我地并无做错事啊!!!</P>
Kiver 发表于 2005-2-3 06:13:50 | 显示全部楼层
<P>对楼上的</P><P>说明在先.</P><P>我没有全指所有深圳股市人或特区人...这点你要知道</P><P>还有说我全说所有深圳人,但我并没有说过,只是说特别多,并没有全盘打死那个地方D人</P><P>不要再意思搞错..</P><P>还有如果是网吧的,有注册的网吧是有一个固定IP的,所以是查得出的...</P><P>其中一个是市区内的,其他多个是宝安区的(其实就是同一个人)</P>
唔知 发表于 2005-2-3 10:00:12 | 显示全部楼层
<P>原来系深圳果边D人来捣乱,</P><P>真系唔明D人做乜咁无聊的,</P><P>大家都系为粤语动画而来的,点解做埋呢D野啊。</P>
Mr_首富 发表于 2005-2-3 17:20:25 | 显示全部楼层
oh...on....不是吧...
lyz4733 发表于 2005-2-3 18:14:13 | 显示全部楼层
个的人可能得闲过头,想练下打字,亦或系响到想罗多的积分呢?
Kiver 发表于 2005-2-3 19:01:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lyz4733</I>在2005-2-3 10:14:13的发言:</B>, I* d. I( k2 n' _" J; m
个的人可能得闲过头,想练下打字,亦或系响到想罗多的积分呢?</DIV>
7 S, C% w5 ^$ J<P>距发D贴根本无字..7 _8 w& s: E4 G7 p
<P>本不没有练字的机会</P>