[其它更多] 啱啱上到来听到论坛播放一支好动听嘅歌,好正

唔知 发布于2004-12-26 03:34 395 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>想问吓枫兄,果支系乜歌啊????</P>8 H3 y3 r1 d  `6 w
<P>好动听吓,有D伤感!!!!</P>
8 {4 T( G+ k# j" D<P>好有FEEL,</P>7 G# C# i1 g, K" X! K. ?
<P>不如放出来俾人下载啊。</P>

已有(46)人评论

猎人J 发表于 2004-12-26 03:48:37 | 显示全部楼层
水区度我早问咗~不过枫兄仲未答~~~~期待啊!@
唔知 发表于 2004-12-26 03:51:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猎人J</I>在2004-12-25 19:48:37的发言:</B>" R! i4 t, v, E! i  [3 u3 @9 a4 F
水区度我早问咗~不过枫兄仲未答~~~~期待啊!@</DIV>
6 V8 s' d# g9 d7 q* l9 Y<P>我先啱啱 上网,仲未去水区呢,都唔知你发左,
8 E" n$ l# b9 l) a1 S8 R<P>呢个区系枫兄的,佢一定会回答我地D问题的,4 P# I  {/ g) h: Y" D
<P>所以企呢到问,枫兄先睇到咖。</P>
傻仔一嗰 发表于 2004-12-26 04:18:30 | 显示全部楼层
首咩歌吖...係邊下载吖....我想下载来听下
猎人J 发表于 2004-12-26 04:45:13 | 显示全部楼层
好多歌啊~~5净止一首~~~~我下午到E家都听咗几首囖!
唔知 发表于 2004-12-26 04:50:35 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>猎人J</I>在2004-12-25 20:45:13的发言:</B>
0 L* h. D0 X2 t- D. y好多歌啊~~5净止一首~~~~我下午到E家都听咗几首囖!</DIV>
. Y/ L, L2 a2 V  M. Z3 h<P>唔系正系得一首咩???% n& N) T" L& F  w+ E) t# d
<P>我只听到首页果首啊。</P>
猎人J 发表于 2004-12-26 04:53:40 | 显示全部楼层
<P>我听咗几首囖~应该系隔几内就换咁挂~~</P>
唔知 发表于 2004-12-26 05:13:36 | 显示全部楼层
<P>咁样,其它曲点啊????有无宜家呢首歌好听先?</P>
Kiver 发表于 2004-12-26 05:25:51 | 显示全部楼层
<P>曲..我今天是换了几次..这歌我之前已经提供过下载..; r- _+ O0 m! i$ w3 g
在动画BT区那里还提供中..MY HIME那里..黄金天使那贴</P>
唔知 发表于 2004-12-26 05:29:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2004-12-25 21:25:51的发言:</B>
( X- N- t/ W! v( B; a$ w( k4 h9 h7 K/ c& k7 z+ `/ l: q
<P>曲..我今天是换了几次..这歌我之前已经提供过下载..# n9 D5 F3 p) k: e/ s5 q% ^
在动画BT区那里还提供中..MY HIME那里..黄金天使那贴</P></DIV>
% K. Q! L% s- X' e<P>原来呢支首曲,我下左的,不过仲未听!!!
' f' H4 a! D8 o2 ^; B; Q  H( j<P>原来咁好听的。</P>
Kiver 发表于 2004-12-26 05:35:23 | 显示全部楼层
因论坛的播放限制问题..所以我降低了音质的..你听回原版更加好听
heroyuy 发表于 2004-12-26 05:39:49 | 显示全部楼层
<P>呵呵,应该播D激少少的啊</P><P>舞这首都不激葛</P>
1234下一页