[12.02] [^^唔知^^原创] [達爾大冒險] [01-04話] [粵語版]&[OP日、粵雙版] [DAT&

唔知 发布于2004-12-2 20:57 8000 次浏览 180 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Goku 发表于 2004-12-3 07:38:00 | 显示全部楼层
hao
易廿一 发表于 2004-12-3 08:22:34 | 显示全部楼层
可惜得4集,支持下啦。
py88_hk 发表于 2004-12-3 08:23:30 | 显示全部楼层
感謝大大分享!!
241683515 发表于 2004-12-3 08:51:40 | 显示全部楼层
发得好我钟意
Kiver 发表于 2004-12-3 08:57:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>唔知</I>在2004-12-2 13:05:20的发言:</B>
( R9 V, }4 \6 }) T2 T8 H; ]) _& K( Z( I7 M6 e" h3 [  z
<P>跟10月新番是同一作者的。</P>/ G: T, _' _: ?+ R0 _/ l
<P></P></DIV>! m8 u) L$ F$ d
<P>10月这么多新番...哪一个??</P>
JUNLOU 发表于 2004-12-3 08:59:41 | 显示全部楼层
支持支持,又系唔知发噶好野
tonny_123 发表于 2004-12-3 09:03:15 | 显示全部楼层
支持!顶一下!
唔知 发表于 2004-12-3 09:10:37 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2004-12-3 0:57:34的发言:</B>) ], p7 h9 k# A5 }9 O
6 S/ D& j5 n; ]8 g- Y
4 S0 B, F4 O1 P0 g
<P>10月这么多新番...哪一个??</P></DIV><P>唔知点解,果个KKK广州视窗的图片网,经常张的D图片删左,
+ M+ y/ X! R% x, V& _" M' O<P>KKK* R7 @: a5 _+ J# s' T' {) \+ f) _
<P>都唔知边个网站上传图片好的。
! o. Q: Q8 o+ Q. L$ W. e<P>我讲果个新番系:冒险王比特。</P>
' G: r# A+ T5 y3 I- }0 |) c' M
  o( d: ]2 H- ^
Kiver 发表于 2004-12-3 09:13:33 | 显示全部楼层
讲清楚点啊
唔知 发表于 2004-12-3 09:21:17 | 显示全部楼层
<P>宜家重新上传过。</P><P></P><P>睇到未啊,</P><P>日文系:「冒険王ビィト」のエンディングテーマ</P><P>中文翻译:冒险王比特</P>
谢谢啦!!!这个应该不止4集的!!
唔知 发表于 2004-12-3 09:42:23 | 显示全部楼层
<P>呢到重发图片,</P><P>睇唔到就睇呢到啦。</P><P></P><P></P>