[每日闲聊] 倒賣,處處都有

Alicia0506 发布于2023-5-6 19:57 2222 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢D倒賣資源嘅人,真係度度都有,人傻錢多都大把
' J* m8 y9 l5 o. c5 U( H' t
; d+ x2 k$ Z& F$ i7 u, _4 V* k' t. }" Y5 A; V7 O5 p9 T
. W& m$ G4 ^9 t# |
Screenshot_20230506_185223_com.sina.weibo_edit_38855670880006.jpg
Screenshot_20230506_193816_com.tencent.mobileqq_edit_38217638540520.jpg
Screenshot_20230506_193823_com.tencent.mobileqq_edit_38189873726462.jpg
Screenshot_20230506_193831_com.tencent.mobileqq_edit_38159970410841.jpg

已有(36)人评论

mitahoka 发表于 2023-5-22 23:50:31 | 显示全部楼层
宜家好兴一个词【信息差】,呢D人就系靠咁样去揾钱,但明明系无偿分享俾佢商用真系好唔抵!哎!

crespo 发表于 2023-5-22 01:21:55 | 显示全部楼层
宝珠 发表于 2023-5-21 22:39# |5 _) h& L/ q
好鬼離譜:O 揾埋咁嘅錢安樂咩?

) ^: _2 r* P- _$ O+ T' k  E+ X0 F家阵d人,好少有廉耻噶啦

宝珠 发表于 2023-5-21 22:39:31 | 显示全部楼层
好鬼離譜:O 揾埋咁嘅錢安樂咩?

Alicia0506 发表于 2023-5-21 21:36:45 | 显示全部楼层
宝珠 发表于 2023-5-21 21:337 G0 I9 d+ I% r- i2 V# f( D9 z2 m
到處都有人攞錢換時間 不過倒賣真係好過分
4 h1 o7 t* i% Q+ [* `
台配國語有幾個資源贩子仲離譜,開價最高8888蚊

Alicia0506 发表于 2023-5-21 21:35:42 | 显示全部楼层
Angeladd 发表于 2023-5-21 19:38
, ]& |" J, p- f, i所以现在都懒得分享了

% J; }" S, G* |0 J; _9 E咁睇係咩資源咯,如果係需要爛大街,日日發

Alicia0506 发表于 2023-5-21 21:35:03 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-5-21 19:10
! l  `$ G" Z- r* F) v  h/ g$ m2 p仲要讲到好似只有佢有,买十送三,好似好益人咁,衣架连电影美剧都做埋,总之求粤语,求高清,求全集嘅9 ...
9 s' w" g! H) U
我前兩日係淘寶睇「惡作劇之吻」,佢開價5蚊雞

宝珠 发表于 2023-5-21 21:33:29 | 显示全部楼层
到處都有人攞錢換時間 不過倒賣真係好過分

Angeladd 发表于 2023-5-21 19:38:44 | 显示全部楼层
所以现在都懒得分享了

crespo 发表于 2023-5-21 19:10:38 | 显示全部楼层
Alicia0506 发表于 2023-5-21 14:41( i% h4 ?6 Q( o, E+ W8 G
微信,QQ,淘寶,微博,處處都有,離譜
; D! y0 ^, p; a9 n, h6 z
仲要讲到好似只有佢有,买十送三,好似好益人咁,衣架连电影美剧都做埋,总之求粤语,求高清,求全集嘅9成係果d人

1021481451 发表于 2023-5-21 15:11:13 | 显示全部楼层
总有想走捷径的人,就有这个市场,只能说市场养活了这样的行为

Alicia0506 发表于 2023-5-21 14:41:46 | 显示全部楼层
花師奶 发表于 2023-5-21 11:15
! I& {; V: O- q  M' x" ^0 F* m+ S没得办法,阻止不了
0 r: E/ \- j  y8 ^
微信,QQ,淘寶,微博,處處都有,離譜

1234下一页