[每日闲聊] 边类陌生人来电最多

Kiver 发布于2022-6-10 08:52 8329 次浏览 117 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kidcool 发表于 2022-6-13 18:19:57 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-6-11 19:01& e. v4 l. P5 v/ y2 L
我反而短訊好多,成日有用開的銀行發訊息咩最低利息幾多幾多,再唔係填資料送咩優惠券 ...

" q9 W, a& T: C6 b$ m% R一睇就系成功人士

kidcool 发表于 2022-6-13 18:19:36 | 显示全部楼层

回帖奖励 +5 星梦社区币

shiraishi 发表于 2022-6-13 09:09
9 _+ E7 R0 E6 {# ]& }" ]0 z9 {7 j可以唔理佢
" t8 R0 D+ U2 S( I0 E/ T7 s' h
一于唔理距

kidcool 发表于 2022-6-13 18:19:12 | 显示全部楼层
大天使007 发表于 2022-6-13 09:01
9 G" u# g$ M' @% H短信我就拦截了
. t  k# R1 Y( m& i2 P/ x
一般都会甘操作

kidcool 发表于 2022-6-13 18:18:54 | 显示全部楼层
系唔系保险啊

superfire 发表于 2022-6-13 10:03:28 | 显示全部楼层
性感的異性

shiraishi 发表于 2022-6-13 09:09:24 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-6-11 12:524 ]2 @! T0 C7 P' k6 t4 t" n
我以前用iPhone見到就按音量鍵由佢靜音7 B* h2 [4 P3 }! |
不過有時做緊其它嘢接到呢啲電話個人會好躁 ...
6 X+ K4 i7 W; V6 I7 y+ T
可以唔理佢

大天使007 发表于 2022-6-13 09:01:49 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-6-11 19:01
  G2 v$ t9 T! ?; _# r* Y# M我反而短訊好多,成日有用開的銀行發訊息咩最低利息幾多幾多,再唔係填資料送咩優惠券 ...

& I, W, A! [. i: {. I: w短信我就拦截了

大天使007 发表于 2022-6-13 09:01:13 | 显示全部楼层

问我要唔要买楼,然后我话没钱,跟住就问要唔要借钱~
7 V3 }5 G- z1 e我问系咪唔使还,距挂我电话

大島優子 发表于 2022-6-12 17:58:57 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-6-11 19:01
2 {% F2 P! Q  d3 `* f我反而短訊好多,成日有用開的銀行發訊息咩最低利息幾多幾多,再唔係填資料送咩優惠券 ...

, N$ {+ P' Q" [9 J) x' S/ o! E3 t甘又真系好少 可能依家有ai接听 我冇体

Kiver 发表于 2022-6-11 23:42:34 | 显示全部楼层
hkgolden 发表于 2022-6-11 18:59
( y1 |( n' z+ a' ?8 ~* D話說回來,陌生來電最奇怪就係佢地唔知邊到攞到你電話
% I/ y4 b4 a! X* i4 O你地覺得係邊間公司洩漏電話呢? ...

% Y$ f: N) Z, F2 k9 Q8 {* o共享信息的3 Y2 f* ?5 i& F- }% ?- y

! }  b: f% v# C4 c或者白撞

hkgolden 发表于 2022-6-11 19:01:22 | 显示全部楼层

大島優子 发表于 2022-6-11 12:502 V0 k* ?! V: D# C
我系快递同埋外卖!宜家电话号码好似冇乜人打!!短信都少!个个就用appp
' Y+ z  H' M. s
我反而短訊好多,成日有用開的銀行發訊息咩最低利息幾多幾多,再唔係填資料送咩優惠券

hkgolden 发表于 2022-6-11 18:59:53 | 显示全部楼层

話說回來,陌生來電最奇怪就係佢地唔知邊到攞到你電話
. l+ m3 ~3 i* ]1 g0 W你地覺得係邊間公司洩漏電話呢?