[粤漫动画] [BT][龍珠全套][mkv&rmvb][粤语](迅雷获取唔到种子讯息,长期做种)

hudawei 发布于2022-2-13 08:41 31283 次浏览 356 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hudawei 发表于 2023-1-14 17:27:57 | 显示全部楼层
smwenhua 发表于 2023-1-14 16:421 L7 P! s+ {. Q: q, ~7 h
可以也私发百度的给我吗,谢谢你了
: Z: f* I9 E; x" R; e+ n3 P
主要呢个种子我之前喺bitcomet删除任务嘅时候全部龙珠视频删除咗,所以冇做种!不过网盘上面有!

smwenhua 发表于 2023-1-14 16:42:35 | 显示全部楼层
ken1617 发表于 2023-1-14 11:10
1 x5 h( u  N2 W- h- |百度OK啊,多谢大佬
! G1 M6 Z3 k. Y0 {
可以也私发百度的给我吗,谢谢你了

smwenhua 发表于 2023-1-14 13:22:46 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-1-14 09:57
+ G+ C8 D( t0 H2 T. q4 C不用客气,啱啱,今日得闲上来睇一睇,就有人复贴!
, c8 J' N5 x. Y1 c( T9 i% P5 p
楼主,我用噶系1.92,完全没有反应

ken1617 发表于 2023-1-14 11:10:09 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-1-14 11:08
  A* O' k) i( p1 Y! G* u百度链接啱唔啱!发去你私信!

# a# L$ k5 b/ V& G+ h0 c% c百度OK啊,多谢大佬

hudawei 发表于 2023-1-14 11:08:31 | 显示全部楼层
ken1617 发表于 2023-1-14 11:07
' B' c& T( S$ A/ h大佬犀利,我想要龙珠二世[em23——不过你分享噶个BT链接好似呱咗
, X% s9 g" e/ U
百度链接啱唔啱!发去你私信!

ken1617 发表于 2023-1-14 11:07:43 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-1-14 09:49
9 r* a# M1 L) C. f6 n6 m龙珠Z暂时都唔得闲上传先,不过你想要奖门人抑或系李丽珍呢?如果你想下,我就发磁链上来,不过你最好用bi ...
  Y& B5 o; n8 S- D8 N2 S9 F
大佬犀利,我想要龙珠二世不过你分享噶个BT链接好似呱咗

hudawei 发表于 2023-1-14 09:57:34 | 显示全部楼层
smwenhua 发表于 2023-1-14 09:560 _" ?* w3 B7 m6 |$ ]
这个好齐全啊,感谢分享,收下了!
' W: P) N2 @; v$ j. X  c9 [
不用客气,啱啱,今日得闲上来睇一睇,就有人复贴!

smwenhua 发表于 2023-1-14 09:56:00 | 显示全部楼层
这个好齐全啊,感谢分享,收下了!

hudawei 发表于 2023-1-14 09:49:54 | 显示全部楼层
+ a7 z* D+ L+ e4 T9 E  `8 l' Z) [
ken1617 发表于 2023-1-11 09:44  o9 X' [, b4 u- y% f) s& x7 y
期待大神分享

3 V- H' @5 ?; Q$ M. Q  f7 \龙珠Z暂时都唔得闲上传先,不过你想要奖门人抑或系李丽珍呢?如果你想下,我就发磁链上来,不过你最好用bitcomet1.98版本下载,我优先上传畀呢啲,其他嘅只有等呢啲下载完,我先再传!我一天一般做种至少10小时,所以唔使担心下载唔完!第三张截图呢个迅雷云盘,喺度下载,我一般都拒绝佢24小时的,除非冇其他软件下载,先传下畀佢!
屏幕截图 2023-01-14 095040.png
屏幕截图 2023-01-14 095514.png
屏幕截图 2023-01-14 095834.png

ken1617 发表于 2023-1-11 09:44:40 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2023-1-11 08:25
3 R: d1 Z% w: }! j, J' w8 e有系有的,rmvb格式的同埋傲气合成嘅mkv版本!不过呢段时间喺度上传噉奖门人同李丽珍,唔得闲搞呢啲先! ...
( Y) b0 a, g! e1 ?# X/ a
期待大神分享

hudawei 发表于 2023-1-11 08:25:11 | 显示全部楼层
( w: x" I2 G* n0 p) ~" O$ c  h/ e: O
ken1617 发表于 2023-1-10 10:43
* e2 `* E- K$ D. v3 ?有龙珠二世就更好了

) n. Y/ z3 y' i9 f/ J5 x有系有的,rmvb格式的同埋傲气合成嘅mkv版本!不过呢段时间喺度上传噉奖门人同李丽珍,唔得闲搞呢啲先!
屏幕截图 2023-01-11 082809.png

ken1617 发表于 2023-1-10 10:43:15 | 显示全部楼层
有龙珠二世就更好了