[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2908 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
完成前是否應該解除全部好友啊?
0 D! s* E6 }: k# ^4 x尋找等級相近的好友的意思可否更具體舉例令我更加明白嗎?
' V+ t0 P& k$ z

已有(50)人评论

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44% O. {6 }+ c4 w& m, J7 f1 b; j
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

/ ]# l/ M+ m4 o! a& Q# t' @. Q. ?我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:05 | 显示全部楼层
限时内加够好友数吗?

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:31 | 显示全部楼层
你添加,也要别人同意才计数的

vyea11 发表于 2021-4-2 13:02:39 | 显示全部楼层
- N( Y! }. [7 `, T( |( R
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12& l* W6 e9 t3 ~$ w! Z( W" z
限时内加够好友数吗?

4 z( i7 X* N% l& X" b$ O* q是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?
: _4 P; p  @; P/ ~唔明白等級相近是咩意思?5 h5 F$ e  X$ s9 e; l' d  G
看自己等級?; A2 p9 L( z- q; }# |
必須連續加入相等級級的朋友?

vyea11 发表于 2021-4-2 13:03:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12
& b  i0 O$ m- p6 m" s你添加,也要别人同意才计数的

& L" |0 D/ ^- o3 q+ F: a. i* j依個我當然明白

Kiver 发表于 2021-4-2 13:05:40 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 13:02
9 k2 a1 Z/ e# U' E/ ~5 g是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?9 k, M2 {2 X* x! N: S' Q4 F; N
唔明白等級相近是咩意思?
5 C% B, l+ O7 s" C* \; R看自己等 ...
$ _& G2 Q0 t2 ^& g
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已- h+ e9 S- @3 J) H: |! Q+ H
+ G0 k# ~4 m+ c, d3 f; h
我已经解除了任务的限时设置
! O$ D; t6 H# o9 W1 x  R
. X- A7 [; U: K2 B) N加够就可以领

shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18:19 | 显示全部楼层
其实我都唔知如何任务

vyea11 发表于 2021-4-2 21:16:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 13:05( W1 \8 R- t1 e
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已
( |) v. w9 Q5 d
  S9 F! p, Y4 {& n我已经解除了任务的限时设置
6 m7 Y# ^! D6 z
但我的等級己經很少人有,
$ N, n( Z2 b. W" U  K為了增加成功率,解除全部好友後,
$ }+ `4 m* @1 U2 }5 a& Y' h* V跟著申請任務後再請求好友,5 ?( g2 E- q1 P/ @- m! u2 X# {
咁樣做可唔可以啊?

Kiver 发表于 2021-4-2 22:23:43 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 21:163 Y) b9 B! m, r* `& f5 G) t
但我的等級己經很少人有,9 |, g8 U! _, m4 ~. A, [. ^
為了增加成功率,解除全部好友後,$ C# j0 v8 _) H2 q; U3 o6 l* c
跟著申請任務後再請求好友,
. e/ W6 e1 T7 i. ]: c$ x
你试试才知道~~- ]( ?# o7 r+ E% e: S( G1 [- u
2 C! _3 C. o) e! L
我也答不了你

vyea11 发表于 2021-4-2 22:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
, \1 f& r. j0 r# s, p/ v2 ]! v8 `你试试才知道~~9 ], z, t* P0 P5 l. e
4 K. g- n5 I, {/ U
我也答不了你

3 t( ?( r4 U- g$ X% p1 U9 l多謝回覆,咁我就試下啦

bingott 发表于 2021-4-2 22:44:06 | 显示全部楼层
我加人家唔知人家會唔會加我

vyea11 发表于 2021-4-2 22:51:07 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
2 A7 g2 `. p9 g; T; q  L2 E0 W我加人家唔知人家會唔會加我

; l: r$ l& U8 g& z# ?無記錯的話,加咗會有消息通知

12345下一页