[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2870 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
完成前是否應該解除全部好友啊?$ e3 P# Z- R& O! P; o
尋找等級相近的好友的意思可否更具體舉例令我更加明白嗎?! S8 Y2 }* d# J, {% c# z- J# J

已有(50)人评论

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44) f( ~0 o( ~& F! V8 W
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?
, H* N! R* G& G! C1 y
我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

vyea11 发表于 2021-4-9 22:38:27 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53
. ~. o  C5 B- r4 Y6 @; K' {其實,我都係留空佢唔做住架!

9 |6 l' \$ e9 V$ d4 f% a社長已經消除了bug ,我任務成功啦,理論上,你都應該可以成功完成任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:35:34 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-4-2 20:185 {- Q: b, g; G% |$ Z0 ]0 O
其实我都唔知如何任务
2 V% ~5 O5 _; n& m! V/ n
bug 已經消除,你好可以試下做啦,相信你應該會完成到好友任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:30:05 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-3 00:24' b& ^" j+ l) @5 A0 ^3 e+ {! Q
不過我已經接了   c' r& }$ ^$ ~" k4 j, y! C& f

- a& x+ {6 [; H/ ~# ]7 E- T: S9 F但是完成唔到
/ `, f* ]) s9 T/ ]6 z- l( S+ _3 o
社長已經修復,無bug,相信你可以完成好友任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:27:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-9 21:50! L6 p$ n' a. d1 z# a4 P
原来之前的操作都计数~~

7 F; {2 d. G' J% V0 }2 J1 `係啊,我仲以為又要重新來過,可能要花時間才完成,所以等到今天才開始做,點知一下就完成啦

Kiver 发表于 2021-4-9 21:50:00 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-9 20:480 x: m1 q2 `& A4 q% v, {2 W" H$ O
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦 ...
# g: @& J8 e+ P- W# l$ V, t+ u
原来之前的操作都计数~~

vyea11 发表于 2021-4-9 20:48:54 | 显示全部楼层
/ r7 E  v% ?4 l' u( V1 P) p
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43' R: F$ J$ u9 Y: A- o
正常应该是!!
" a9 |6 w' V0 g$ d, T- e3 p
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦

vyea11 发表于 2021-4-9 20:43:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43
1 ], W) o& u, ~+ @5 h! ^' g5 Y* s正常应该是!!
5 Q0 m' W  [: w/ D
咁就好啦,我就依家開始做好友任務,希望能夠成功啦

Kiver 发表于 2021-4-7 22:43:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 22:43
+ s. b( n; h: ^/ |3 O想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?( z' d% d5 X9 L: W! R% W$ }
亦即我不需要咁麻煩要解除好 ...

. R- @' S$ U2 r+ q! L正常应该是!!

vyea11 发表于 2021-4-7 22:43:09 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:17# a7 V  a% k) q
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了; _* A& c" A, P) a7 I7 X5 h5 }* }
1 h7 O1 n( n5 [( g( f
SORRY!!
, L9 F# B* V3 a
想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?
8 y. X, X* `+ P& g. o: M8 W亦即我不需要咁麻煩要解除好友之後重新加入好友,我這樣理解是否對嗎?

Kiver 发表于 2021-4-7 22:17:44 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 21:50
# k- N8 i8 y+ t) N我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道 ...
2 d0 h; b5 P  M, A8 i4 E) O
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
) |( a1 u" n* G: T5 K* B) e
! ]* v3 z- D1 f6 a& [) XSORRY!!

vyea11 发表于 2021-4-7 21:50:46 | 显示全部楼层
6 A- ]5 z5 r' j
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22
+ N8 W, \- h; j8 k: f6 ?今天在弄粤漫云台机子的维护!!
- ]( P( \; q- b6 w' l
& S4 u, J  i2 A, g所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
; {$ s* D$ S3 M; ]7 Z
我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道真是可能要用三次道具先得,覺得好唔值得,更怕用咗都無法完成好友任務,會白白浪費啊

评分

Kiver + 16 提供BUG

12345下一页