跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 晒一晒我的粤语动画收藏

lsl330 发布于2021-3-4 16:51 14033 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
dnangeleric 发表于 2021-3-11 18:44:58 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-11 18:12/ A* `6 f. K  [6 s) K
中间隔左几耐下,冇出粤都几可惜9 C/ r# Y% N& M. M
剧场版同OVA粤,我就好似未收过了

: k2 n3 X! h9 _% t8 H刚听人讲,VCD系有1~5季噶粤语,唔知道系唔系啦,考究唔到

勇者罗兰 发表于 2021-3-11 18:12:21 | 显示全部楼层
dnangeleric 发表于 2021-3-11 17:535 I2 [( M; K/ a/ `* P
刚查左一下,好似真系冇,得1~3季 剧场版同OVA

- K, G$ E" y  M* N# O中间隔左几耐下,冇出粤都几可惜8 ], Q+ F, ^: @) N4 o4 V4 p
剧场版同OVA粤,我就好似未收过了

dnangeleric 发表于 2021-3-11 17:53:48 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-11 17:28
% A7 f2 U- `5 l$ V魔剑美神四五好似冇出粤语喔
* e* R7 F- g& Q
刚查左一下,好似真系冇,得1~3季 剧场版同OVA

勇者罗兰 发表于 2021-3-11 17:44:56 | 显示全部楼层
greatleona 发表于 2021-3-11 17:29
" c; t: Z" P+ l; M2 Q/ M# z, I我看到有J2的台标
9 C' d: |) {& s& E# f9 x) R3 b
甘好大机会唔系果帖喔,我见下面超三讲见到网上得J2RIP,但系冇DVDRIP先开工喔

mkdi 发表于 2021-3-11 17:30:05 | 显示全部楼层
羨慕樓主,有咁多動畫珍藏啊

greatleona 发表于 2021-3-11 17:29:35 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-11 17:27
+ T/ G5 f+ X0 p- K- A1 y1 S: b依版唔系DVDrip乜?唔系J2画面喔
6 v) I) W0 ?1 c6 t! V3 v4 k$ q( z
我看到有J2的台标

勇者罗兰 发表于 2021-3-11 17:28:59 | 显示全部楼层
dnangeleric 发表于 2021-3-11 10:429 }5 H  g/ x; d1 M+ O; Q
几丰富喔,整理得好好,我都系东一推西一推,睇见就唔想整理了。我都想要魔剑美神四五季 ...

8 g. M5 X/ X9 Q$ Y魔剑美神四五好似冇出粤语喔

勇者罗兰 发表于 2021-3-11 17:27:24 | 显示全部楼层
greatleona 发表于 2021-3-11 10:11
' A  [4 O! I- O是这个贴里的,我原来有下,后来硬盘坏了7 }! G6 ?- ~$ _3 B$ `) m
龙珠 JADE+J2双粤日 R2 DVDRIP 1->153 完
2 q- F/ W( ?% a2 ?3 W: W5 A0 Nhttp://www.gomicx.ne ...

: r# S6 N7 L* U) Z# ~! t4 l依版唔系DVDrip乜?唔系J2画面喔

Kiver 发表于 2021-3-11 16:45:13 | 显示全部楼层
dnangeleric 发表于 2021-3-11 10:42% d- p) Y( u1 u! J: T
几丰富喔,整理得好好,我都系东一推西一推,睇见就唔想整理了。我都想要魔剑美神四五季 ...

/ o- _9 U- X* s" O7 T楼主的确整理得好好

dnangeleric 发表于 2021-3-11 10:42:29 | 显示全部楼层
几丰富喔,整理得好好,我都系东一推西一推,睇见就唔想整理了。我都想要魔剑美神四五季

Kiver 发表于 2021-3-11 10:20:16 | 显示全部楼层
greatleona 发表于 2021-3-11 10:11
6 F! u9 C2 U9 e9 v是这个贴里的,我原来有下,后来硬盘坏了
2 A7 p' p* A5 ^/ k( q( d* h/ w8 U龙珠 JADE+J2双粤日 R2 DVDRIP 1->153 完
0 [$ v7 [( d6 B8 M( chttp://www.gomicx.ne ...
7 m( x( ?. i, ?! v
原来是超三的版本啊?1 v7 R6 I; G* L* y. H
* _# `" [3 v% ?
需要我再找超三?

greatleona 发表于 2021-3-11 10:11:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-3-10 16:42
8 S# |! f2 u. ^' l你讲的那个我应该是没有的,那个时候,我隐居了

& C9 W$ a1 v, q! y8 O是这个贴里的,我原来有下,后来硬盘坏了
/ G1 ~' y3 `$ m$ E  ~% P) [5 L龙珠 JADE+J2双粤日 R2 DVDRIP 1->153 完7 p1 Z) z$ Z# j: H: b
http://www.gomicx.net/thread-77587-1-1.html0 P/ d# X& c. z+ i( d. f. R0 |