[翻唱视频] 未闻花名 ED 中文翻唱

kental 发布于2011-7-13 10:10 7791 次浏览 28 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
murafuli 发表于 2011-7-17 23:49:37 | 显示全部楼层
唱的唔错,待遇粤语版~~!!

苦逼猫猫° 发表于 2011-7-17 19:54:43 | 显示全部楼层
嚟部动漫真系好感人嗯

我冇野讲 发表于 2011-7-17 17:42:26 | 显示全部楼层
距好像有翻唱高达的

Pillo 发表于 2011-7-16 01:25:52 | 显示全部楼层
日语同埋国语都好中意,不过唔知几时可以出份粤语。虽然话强求唔嚟

Batcat 发表于 2011-7-13 16:43:41 | 显示全部楼层
ed大爱啊!!!!填同唱都好ok

cidopq 发表于 2011-7-13 15:58:21 | 显示全部楼层
填得又幾好WO....期待下 粵語會如何XD~

我冇野讲 发表于 2011-7-13 14:56:08 | 显示全部楼层
唱得唔错啊

inber 发表于 2011-7-13 14:39:36 | 显示全部楼层
好奇怪!刷新左甘多次又换埋浏览器都见唔到头先一瞬间见到噶inber条回复噶?唔通系我幻觉?系啦;inber哇, ...* [0 {" o. o8 S7 E# V8 p
kental 发表于 2011-7-13 14:36
" t) T1 N# t; W8 `6 y  ~6 j( w
4 v, B4 B9 j7 K; W

! V3 g" U6 d" f2 ~. o8 _  ^1 _系我後來發覺+ o! P2 B" G, n( D! d4 A
系度發都應該無咩問題8 ?& ?" Z! @3 J8 ]" s8 \
所以刪左自己嘅回覆

kental 发表于 2011-7-13 14:36:43 | 显示全部楼层
好奇怪!刷新左甘多次又换埋浏览器都见唔到头先一瞬间见到噶inber条回复噶?唔通系我幻觉?系啦;inber哇,你觉得唔岩发呢个区噶话呢辛苦你帮手移去适合噶区吧!

kental 发表于 2011-7-13 14:32:25 | 显示全部楼层
明明系ED來嘅~~做咩翻唱者當佢系OP嘅?搞到我一開始唔多期待的~~(我系較中意ED 多D的)- z: ~8 B# E/ b. Z$ }! g" Y

) N( A5 k7 Q7 }& b( [@@~原來系國語翻 ...9 G* V% a7 `2 Y- F
mcnynbajay 发表于 2011-7-13 13:03

! B/ R8 d' c+ ^3 s, M我无技术系甘噶啦哇;

kental 发表于 2011-7-13 14:31:07 | 显示全部楼层
回复  kental
+ f% H6 n  Y' Z. m, _0 ]0 [% v+ `5 U; p; I

! v/ Q5 o3 c5 l! @7 \& R( g) C    OP大误 ED无误
0 Z" W+ z  u! m, e这歌我大爱.期待粤语翻唱. u% s, ^/ ]; g3 I* C& S/ T
lovepx 发表于 2011-7-13 12:59

" o9 g3 g! S) m: B6 ~
# I8 j* w& Y4 L2 C. u% g系噶系噶;家下改吧;虽然我都好奇,但系原本写翻上去噶

clpro 发表于 2011-7-13 13:55:32 | 显示全部楼层
OP小弟努力過,好難填,放棄鳥