[其它更多] [u-file][單集試看][網球王子III][135][ATV]

hikaruyin 发布于2011-4-16 16:49 1956 次浏览 22 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 hikaruyin 于 2011-4-16 23:12 编辑 9 \0 X8 Q$ n9 F0 I9 r

6 n$ d, q/ I$ K& ^. r6 n【動畫名稱】:網球王子III# r' X! F- D0 ?
【集      數】:135
* `, }- R/ G3 U" |) ?+ w【配      音】:粤语
0 |* T4 K5 A3 a) n【每集容量】:131M3 P# f# s" a. q6 L& |" Y8 r4 D
【文件類型】:rmvb
8 T+ V8 ?; a4 x' l$ F【分 辨 率】:640*480   (4:3)% ^) v5 e6 r& W# B' V/ R
【來      源】:自行錄製
- U0 T$ E" y( p( T( q4 |
. P0 ~* k1 W5 _' z2 p9 Y' `今日整理下D碟,整理到網球王子的碟,心血來潮就上傳一集比大家睇下啦!
: |' h# q  }  u唔好問我有冇全集,我基本上只欠5-6集就全套了!" r2 t9 L; Y) e
想下就下!不過當然是收費的,我估除我以外很少人會有這套了,唔好求我發,我才沒空 5 q. t$ N- Q& n7 o' i' e
snapshot20110416163707.jpg $ u' @! N8 W$ u, `& m, M! T
135.txt (64 Bytes, 下载次数: 19)

已有(22)人评论

eegbook 发表于 2011-4-16 17:06:01 | 显示全部楼层
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。

a1006823797 发表于 2011-4-16 17:14:05 | 显示全部楼层
lz太拽了,不过是挺难找的,下吧

hikaruyin 发表于 2011-4-16 17:15:35 | 显示全部楼层
, E7 Z( R# r8 J
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。
% ~$ p/ i: j3 j# G$ {2 e: Reegbook 发表于 2011-4-16 17:06

) _5 q. `/ x5 U4 k& q" @5 h  |絕版當然收得貴啦不過我又唔在意星夢,星夢我多的是,不過又冇可能免費分享好野比大家

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 17:34:23 | 显示全部楼层
印象中~~當年有人放過最後一集的~~仲系合成版來~~合成者叫咩了~~唔記得了~~
3 X0 ^7 t4 Z, A9 P+ e% ^9 j6 }' i3 p
我都曾經試錄過幾集的~~重播果陣~~% b  r6 j3 }% ]2 Q6 F! F

7 Z* _$ T  `/ G之所以無乜人錄~~唔系唔好睇~~系配音配到好爛了~~爛版來~~睇原版仲好~~4 ~9 u2 }! P* f" s7 T2 Y% T6 S
9 n" j3 j% c: z1 D
哩D諗法,都系N年前的事~~今次再睇下,有乜改觀先……

gulliver 发表于 2011-4-16 17:52:55 | 显示全部楼层
一集就十块大洋,好!VERY GOOD。我围观下。) Z# _- n  Z- Q9 W
eegbook 发表于 2011-4-16 17:06

- N) A' b( |' H7 y" a; V( Q+ O
! K, S4 w- l+ s) x4 v  ]- B" c0 f
9 `, X! m' G+ @: z  q# e8 V    算拉~我都系过来~同你一齐围观下

漫漫迷 发表于 2011-4-16 18:01:27 | 显示全部楼层
只要是自己喜爱的东西,就去努力下吧,有源就值得了

inber 发表于 2011-4-16 18:10:02 | 显示全部楼层
呢套真系好難齊
! k( [: f3 m$ p! J, |因為太難收,所以放棄了- m- n4 Z& A3 ?$ x1 E+ g
+ p& k2 k, t# ~
貌似我只有1-70,網上應該只有呢D

雪比 发表于 2011-4-16 19:59:47 | 显示全部楼层
路过咋~~前来围观~~

czxzero 发表于 2011-4-16 20:08:05 | 显示全部楼层
好野我绝不介意多数星梦。

小c 发表于 2011-4-16 21:27:42 | 显示全部楼层
够胆就发晒全集!!哈哈!得罪了!!

maplep 发表于 2011-4-16 21:51:14 | 显示全部楼层
我拿雀仔和我的全副身家换取全集

12下一页