[软件应用] 点样下载MU空间的资源?已解决

freedom16 发布于2009-11-29 14:57 1840 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
% S8 n: }$ e( r7 p! ?- _  ]4 f  ^- f" C6 h+ ~5 S0 ?
要点样下载?点解我次次打开个页面都是空白既?想用Megaupload的软件下载,没注册码下载吾到,请问中有没其它方法可以下载啊?里面很多资源我都想要啊~!

已有(13)人评论

kasim1018 发表于 2009-12-23 09:35:50 | 显示全部楼层
直接下载咯

killyou 发表于 2009-12-3 20:37:43 | 显示全部楼层
提醒樓主一样野,千祈唔好用迅雷下载mu唧资源,唔系唧话就会出现"该文件停止提供下载"唧信息

183334257 发表于 2009-11-30 22:45:46 | 显示全部楼层
搞定左就好咯,呵呵

kevinchan 发表于 2009-11-30 22:14:10 | 显示全部楼层
我記得網盤資源區度有專門嘅帖教你點下啊...) F0 x( I5 }7 y4 X$ w% X) `
' J. U9 `% T1 t5 j
用JDownloader就得啦...
( _) Z  P6 L+ y# [( E/ h操作簡單...唔洗入網頁..有鏈接地址就可以下...
, G2 V+ U& Y$ ?1 j# h* E7 ^5 N4 a傳送門:
* O- \' o5 x3 g* x9 S, s/ @http://www.dreamxt.com/bbs/thread-56089-1-1.html
7 D% D* i0 V2 G0 N& x# @. p% x0 N$ i+ a! `8 m1 a
不過感覺JDownloader有的缺 ...
/ ~) [7 v% O) W, K牛MoMo 发表于 2009-11-30 18:43
Jdownloader我呢度用唔到,试过了,好可惜

freedom16 发表于 2009-11-30 21:47:34 | 显示全部楼层
吾该晒大家,已经搞掂咯~!

183334257 发表于 2009-11-30 20:27:38 | 显示全部楼层
我系用换UNICODE果种方法的,不过就系唔可以以会员身份登陆

牛MoMo 发表于 2009-11-30 18:43:31 | 显示全部楼层
我記得網盤資源區度有專門嘅帖教你點下啊...
* i3 W* `! D5 \' R% z# {5 v
. I5 P! @, B# x  c- z/ ?& |用JDownloader就得啦...3 R7 u* W# {, m; P! T
操作簡單...唔洗入網頁..有鏈接地址就可以下.... W( {; h, p$ V- w4 K
傳送門:
/ d2 y9 }" J' |$ Phttp://www.dreamxt.com/bbs/thread-56089-1-1.html
' n$ b# `7 [2 C2 W2 C" b/ e: _
. ?. o) J* x* d0 y; X$ X9 g6 E) K不過感覺JDownloader有的缺憾...8 G4 \- \5 ?' W2 i8 P
不過哩個要等你自己用過去體會一下啦....

小c 发表于 2009-11-30 10:57:53 | 显示全部楼层
如果五德,就用镜像法,http://209.222.148.132/?d=xxxxxx,如果系空白,就按右键,编码→UTF-8

cheehan 发表于 2009-11-29 23:59:53 | 显示全部楼层
PAGE-ENCODING-MORE-UNICODE(UTF-8).

kevinchan 发表于 2009-11-29 22:01:35 | 显示全部楼层
我就估到衰雀肯定会黎留个脚印~~2 I1 v$ y/ ~3 Z6 w+ P
天使之风 发表于 2009-11-29 21:28
下次唔使估啦!我肯定会来,哈哈

天使之风 发表于 2009-11-29 21:28:17 | 显示全部楼层
我就估到衰雀肯定会黎留个脚印~~

12下一页