[人文风光] 美麗的西沙群島風光[94P]

cai2008 发布于2009-8-1 03:27 2625 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]

! O( X/ A* W$ k- i- U) ~西沙永興島衛星圖片
: x8 q$ G9 S0 @/ h! P* ^' ^4 e6 @6 g5 Z" t2 ^
高空俯瞰西沙永興島& f8 l. s/ T$ f
1 b) ]# F- z. N4 h$ O

. n9 g* k% K% \3 p+ Q0 F2 Q  m  B$ h* K6 f9 U  ?( a1 s: X7 I
高空俯瞰西沙永興島
5 f4 {1 T! D* Q9 b7 n" z! h& w  i4 \+ r% A+ G/ ^  N
高空俯瞰西沙永興島& A$ B% B. Y) v; U0 S
8 O4 H% j0 y2 S, h! w) ~, i
       高空俯瞰西沙群島; W% J4 R9 f$ Q8 C/ |9 _% ]6 g

! q: V" j* Y( e7 Y" Y8 V& E

; V, u8 A6 @& g$ d  f高空俯瞰西沙群島
# d& \6 c# B( T" B$ g; F  I8 }& |% N9 n9 k+ m! v' ?3 m& Z2 J6 _9 @8 P+ }
高空俯瞰西沙群島# V& n5 l1 n* s7 f5 z

4 ]) d2 F& n  E) S" o' a! }6 {高空俯瞰西沙群島
- t- \) }: R5 K: [
- d3 Q& q* ?, R) e  G7 p
高空俯瞰西沙群

评分

熊猫仔 + 80 + 480 + 10 辛苦晒你,94P!

已有(31)人评论

31257141 发表于 2009-11-26 14:09:03 | 显示全部楼层
景色无得弹啊,好靓

zaku199 发表于 2009-9-15 10:30:23 | 显示全部楼层
pretty nice land scape pictures! thanks for posting

飯飯 发表于 2009-8-19 16:33:54 | 显示全部楼层
好靓吖~可以去住返几日甘就正啦

qpman 发表于 2009-8-9 01:14:02 | 显示全部楼层
好美啊,好想去玩下甘靓的美景!

黄建斐 发表于 2009-8-5 13:35:39 | 显示全部楼层
系边度架??几靓

彩虹V佐助 发表于 2009-8-3 22:06:20 | 显示全部楼层
哗,真系靓到不得了。我最钟意呢D海啦。
1 C( P' e' T- Q6 DLZ是不是自己去个度影咖?我睇到相片上有显示日期……应该系自己影吧?

hayton 发表于 2009-8-3 19:48:29 | 显示全部楼层
真想到這里旅行,不過沒錢xdd

hotcool2 发表于 2009-8-3 12:02:08 | 显示全部楼层
我好中意俯瞰果几张啊

cao0422c 发表于 2009-8-3 10:46:33 | 显示全部楼层
一楼睇到果个唔知系唔系飞机场呢?- `! t  B/ p+ p% w8 E  L3 `
系个咁凹凹凸凸嘅岛上边有条咁直嘅路..好次有D破坏自然风光

熊猫仔 发表于 2009-8-2 23:24:59 | 显示全部楼层
哇!!!好多啊!!!慢慢睇睇先~~~好鬼靓啊~~~

kevinchan 发表于 2009-8-2 10:16:46 | 显示全部楼层
唔知点解依家见到D有关大海嘅图片都有不安嘅感觉..唉~

123下一页