今日好惨啊,被病魔煎熬!!!

唔知 发布于2005-1-20 08:21 1643 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]
蛋白 发表于 2005-1-20 08:44:52 | 显示全部楼层
衣家D后生一d都唔爱锡自己的
全職獵人 发表于 2005-1-20 08:39:29 | 显示全部楼层
  我而家2件,一件短T  SHIT,一件外套
唔知 发表于 2005-1-20 08:39:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-1-20 0:31:34的发言:</B>) K+ t% C' q" i! F4 k: I
我根本不饮酒的,所以不要找我</DIV>4 P9 i* x& q- R4 p. Z1 a3 ]4 G: Y
<P>原来枫兄咁好的,
5 g5 v$ {% E6 L- }  J# B/ M7 L* Z* u<P>又唔食烟,又唔饮酒的," v% U- g# ?6 c6 z9 m
<P>虽然我饮酒,但我都系唔食烟的,
# t# v+ o8 i$ C9 J) Q<P>好多时D朋友一见面就话去边到边到饮返两杯,; v& C; W$ X& e2 J
<P>好难推的。</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:38:05 | 显示全部楼层
我要相来看看啊..快点照张来看看
唔知 发表于 2005-1-20 08:36:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-1-20 0:29:44的发言:</B>
6 @; D6 b3 Z0 @) }点着啊???
& E0 c9 n5 S* A3 Y4 o; G- K好厚的啊...??</DIV>
4 z5 _/ m; S1 B* {8 l" \! Q<P>果件羽绒衫大件,内面可以着好多衫的,' G' y+ W' {3 L  S* B) b5 Z7 }
<P>好似200几斤果D肥仔。</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:31:34 | 显示全部楼层
我根本不饮酒的,所以不要找我
唔知 发表于 2005-1-20 08:30:14 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>全職獵人</I>在2005-1-20 0:27:25的发言:</B>
) H: g2 F' r6 \- @# x5 q2 I& O% `  U9 D
<P>1點食到4點&gt;&gt;&gt;&gt;???</P>
# G6 l) C& f  J5 ~$ B' R<P>唱K定係齋食啊????? 食晚飯都唔駛咁耐啊,,,,</P></DIV>
9 ^! h/ Z5 x; j<P>好耐无见多野讲,3 ^1 a3 X4 x( n+ W& P% n" T4 Y. D+ a
<P>我地只不过系去大排档食宵夜,
4 S4 T$ f$ E. R% e& p2 i<P>不过我D朋友好饮得,
. ~+ r+ ^) S9 a+ C8 s+ m( e<P>我就麻麻,第一个俾人对“林”都系我。</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:29:44 | 显示全部楼层
点着啊???) J8 b$ C# j* a
好厚的啊...??
唔知 发表于 2005-1-20 08:28:00 | 显示全部楼层
<P>我的摄像被人强抢了,</P>& p+ ~$ N/ P0 A. O. i# ]* m5 [
<P>我呢到无,</P>
/ W) t. R2 u7 d% s8 o# B( z  r<P>宜家着住件羽绒衫,两件羊毛衫,包到成只种咁。</P>
. ]/ L1 ?9 h6 S4 d8 P
6 a4 i" l0 T  P# I6 D, \
全職獵人 发表于 2005-1-20 08:27:25 | 显示全部楼层
<P>1點食到4點&gt;&gt;&gt;&gt;???</P><P>唱K定係齋食啊????? 食晚飯都唔駛咁耐啊,,,,</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:23:09 | 显示全部楼层
发个病样上来啦...