[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2991 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
完成前是否應該解除全部好友啊?
4 h  k0 ^  k" ]2 X: |尋找等級相近的好友的意思可否更具體舉例令我更加明白嗎?5 v" U' _* k9 \+ n" f5 \  [7 n

已有(50)人评论

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
7 e6 ]4 _  I* o吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

2 d* O: l, ^1 _我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

vyea11 发表于 2021-4-9 22:38:27 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53
5 |* u0 L$ ?/ r1 V- y. @& w* K其實,我都係留空佢唔做住架!

4 j& X- E$ B$ D& P1 `* [) u$ v社長已經消除了bug ,我任務成功啦,理論上,你都應該可以成功完成任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:35:34 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18) Z7 G9 C2 O% j9 Y( ^$ i; _0 N& w& n' N
其实我都唔知如何任务

$ L/ C2 ^! P+ m7 Kbug 已經消除,你好可以試下做啦,相信你應該會完成到好友任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:30:05 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-3 00:24
' h2 }7 N4 x' |& d不過我已經接了 " s3 Y/ z4 F  P
, G5 l  [8 F5 _# z  p
但是完成唔到

8 g5 K) U. }; u4 P: e* X社長已經修復,無bug,相信你可以完成好友任務

vyea11 发表于 2021-4-9 22:27:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-9 21:50: o' ^, e* F+ e* z
原来之前的操作都计数~~
0 `) n9 [9 h  I, a
係啊,我仲以為又要重新來過,可能要花時間才完成,所以等到今天才開始做,點知一下就完成啦

Kiver 发表于 2021-4-9 21:50:00 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-9 20:48' O7 `  D, ^7 A  M& [* z
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦 ...
/ I) O5 G/ T# q/ g" v9 ^/ F' z) _
原来之前的操作都计数~~

vyea11 发表于 2021-4-9 20:48:54 | 显示全部楼层
( e( s8 A4 P8 {3 L5 O9 I  R! T
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43) N9 x) @# o+ O+ }4 R
正常应该是!!
% `9 x% D/ P4 R; O7 H. @
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦

vyea11 发表于 2021-4-9 20:43:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43
( ^" B4 R# @1 @8 Z  u" E* U5 M# W正常应该是!!

9 @) F  }% H6 ~, C; E: j咁就好啦,我就依家開始做好友任務,希望能夠成功啦

Kiver 发表于 2021-4-7 22:43:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 22:43
( N7 f& W5 B' p1 L* ]7 _$ G想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?/ F! p4 ~9 b9 ~1 m, t6 b! c
亦即我不需要咁麻煩要解除好 ...

# n' ]% d/ G; a. V  Q; C正常应该是!!

vyea11 发表于 2021-4-7 22:43:09 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:17
3 @3 @5 }) b/ p6 ]/ U& \7 c# k重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
; o0 [4 q! u2 f8 f5 y8 w- n8 U# v: Y: d$ O
SORRY!!

' J) N' Q1 X! X! X想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?
4 T6 O/ T% D1 S3 |8 Q亦即我不需要咁麻煩要解除好友之後重新加入好友,我這樣理解是否對嗎?

Kiver 发表于 2021-4-7 22:17:44 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 21:50
4 u" X4 J5 ?1 e1 ?5 P8 S2 U我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道 ...
& l9 X  B, S8 @, G
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
$ W# @5 e) M6 w, |! i6 J# `- Y/ ^5 f5 d. o9 e8 S
SORRY!!

vyea11 发表于 2021-4-7 21:50:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22
0 E: j) x1 Y* j7 w  X' e. b; g* Z4 q今天在弄粤漫云台机子的维护!!' h1 g/ u$ x  o$ w
: m' A! l! v  E
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...

+ |* R6 Q6 a3 g) A! M1 P我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道真是可能要用三次道具先得,覺得好唔值得,更怕用咗都無法完成好友任務,會白白浪費啊

评分

Kiver + 16 提供BUG

12345下一页