[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2950 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
完成前是否應該解除全部好友啊?
/ z3 j/ W; m) Z- B: q9 Y尋找等級相近的好友的意思可否更具體舉例令我更加明白嗎?
0 a7 T9 `/ Y% X; u

已有(50)人评论

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44; ?+ r; A; j) i" o
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?
& T9 U' S$ A- W7 X! q" H
我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:05 | 显示全部楼层
限时内加够好友数吗?

Kiver 发表于 2021-4-2 10:12:31 | 显示全部楼层
你添加,也要别人同意才计数的

vyea11 发表于 2021-4-2 13:02:39 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12# y# o( }3 r. p! a5 d( o
限时内加够好友数吗?
4 @  W: ]1 h4 z+ X
是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?: T+ w' m. v, p- ~- ~
唔明白等級相近是咩意思?' B1 S5 A  S3 ?9 a
看自己等級?% G4 }1 O, O6 _' u* r
必須連續加入相等級級的朋友?

vyea11 发表于 2021-4-2 13:03:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12. [" I8 x' ?' y  c, v% p. v: D- v
你添加,也要别人同意才计数的

$ H7 A2 j8 E6 ]0 H  U; d0 W8 Y依個我當然明白

Kiver 发表于 2021-4-2 13:05:40 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 13:02. b/ h7 X2 [' j: r7 }* O
是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?% S, e+ Z5 M) U4 K/ N
唔明白等級相近是咩意思?& G' G, _$ w% e
看自己等 ...

2 z& U& n' ^* H$ V: h& L其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已' u( w- z) F) F: ~4 {; N; ]
3 O' J# H2 N3 R" o
我已经解除了任务的限时设置+ Z. H1 A5 I. t  b1 z6 w3 r8 W

6 W' h; H$ c* x- X4 d+ q; F加够就可以领

shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18:19 | 显示全部楼层
其实我都唔知如何任务

vyea11 发表于 2021-4-2 21:16:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 13:05
- V5 r  H% h; s; n其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已: N3 g" O* z; A9 [% ]) S
% [& O1 y  ]2 G/ z  Z; ~3 ~
我已经解除了任务的限时设置
2 C8 g6 j" A# g# o3 I5 O! M
但我的等級己經很少人有,# |" c" K, Z/ X6 a' |; D0 j& r
為了增加成功率,解除全部好友後,9 t- ?9 A) ?7 ~! ~
跟著申請任務後再請求好友," c9 l4 h( C  l9 h9 s/ }
咁樣做可唔可以啊?

Kiver 发表于 2021-4-2 22:23:43 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 21:16
. G8 |$ c* j# O. ?但我的等級己經很少人有,( q; b. G7 o: y' d: \: S- M2 K
為了增加成功率,解除全部好友後,
3 T3 p% e6 C; G' l! x6 ^, I跟著申請任務後再請求好友,
9 o5 ?% t1 U% A8 \/ L" m7 E
你试试才知道~~1 u0 w! y6 F: `  A3 C( h
# ]$ S) i5 N& p2 C7 v, r4 G+ P
我也答不了你

vyea11 发表于 2021-4-2 22:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
% K% e, p* _4 c& s你试试才知道~~
) j8 t8 e" d  Q9 w6 K& L! K! [5 k( f
; Q: w( n/ j7 \# x' I我也答不了你
: o* T/ E8 O4 E! s& i" s
多謝回覆,咁我就試下啦

bingott 发表于 2021-4-2 22:44:06 | 显示全部楼层
我加人家唔知人家會唔會加我

vyea11 发表于 2021-4-2 22:51:07 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
) V1 V/ d7 v& G; f我加人家唔知人家會唔會加我
% v) P. Z) o2 D2 o  }2 S& b
無記錯的話,加咗會有消息通知

12345下一页