[粤语动画] 求 “妖精的尾巴”第68集 字幕 TT

1010 发布于2011-3-5 16:07 5691 次浏览 60 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1社区币
求 “妖精的尾巴”第68集 字幕 TT
/ C- n8 O' L6 H  r4 p1 O请问谁可以帮帮忙 TT

已有(60)人评论

mamama 发表于 2011-3-11 22:27:36 | 显示全部楼层
Dotbtplus is the one you need, they have it peer to peer on Megaupload and Mediafire if I'm not wrong.

基拉杰特 发表于 2011-3-6 12:12:50 | 显示全部楼层
30殺你,我都有付出噶  要用高速通道下載
: l* z9 m2 h3 p. f漫步雲端 发表于 2011-3-5 18:28

! y. U4 B- C8 q$ l' H  I( M2 g8 r$ A, v2 @
( `+ J0 g  A% R
    漫步兄。。。。。。

天空之城h 发表于 2011-3-6 12:09:13 | 显示全部楼层
少了点

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:48:04 | 显示全部楼层
你成日都盯住我套彩雲 準備定500星夢比我好過啦) l# f* _: n0 v4 O
漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:45
. A6 F0 I5 |7 ~) n1 v6 w+ z
  R; c* L9 @! p6 D5 h

& R( O# P6 S6 B: }1 g2 ]+ d    你放心了~~我都系萬元戶來~~唔爭在哩D閑錢的~~俾1000星夢又點話呢~~~你能守約嘅話……

漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:45:14 | 显示全部楼层
記得放埋《彩雲國物語》第2輯了~~咁我可以俾時間你的~~唔系~~星夢就要扣人工~~~3 |. R0 \# ?$ Z+ H
mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:43

{, r2 Z% U8 c' ~) _7 K  O0 _. k5 @; B- o' f

; W# F( X% P2 U2 W   
; f, b6 H7 Z, _你成日都盯住我套彩雲 準備定500星夢比我好過啦

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:43:13 | 显示全部楼层
嗯...不過我要慢慢下載 比d時間我
% Q8 N( p& L) p2 ^+ O9 R2 Q: K漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:37
% U( S+ V3 N' g( u% n
; s) e: i$ k1 X3 p, w# x

' ?$ a3 q  v/ H+ t8 s4 S    記得放埋《彩雲國物語》第2輯了~~咁我可以俾時間你的~~唔系~~星夢就要扣人工~~~

漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:37:54 | 显示全部楼层
好快D考慮了,預計4日內,我會放出哩套的校正音軌的~~A臺的配音~~
) q6 O, t  m# `2 _mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:28
1 j) p* }' H  t( y8 u' R

4 i" m1 S# U' M( e4 i1 p) H0 T* x# ^  w, y/ w, o2 S
嗯...不過我要慢慢下載 比d時間我

mcnynbajay 发表于 2011-3-5 19:28:42 | 显示全部楼层
你出500星夢 我考慮下
$ c7 o% v6 k: m4 K% U4 H漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:10

: m* j. U% F" i7 V3 J$ w7 S$ a/ R
; J6 D5 o: {. C+ z2 v9 [! B+ Z
4 N  k6 Z8 U0 {+ r) k& O    好快D考慮了,預計4日內,我會放出哩套的校正音軌的~~A臺的配音~~

漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:28:18 | 显示全部楼层
睇黎你个十大有米佬计划会好快实现。
' q) P: ~; [, p  Y* u) Teegbook 发表于 2011-3-5 19:26
/ u+ [  ]! ]. ]! J4 C# I8 l
% T5 K# c, v' @+ y) g3 }

; N' O. K  r  f* m' O2 H0 p/ i   
! A2 [' F# ^' m# q$ \& x0 W+ F你仲系度水?小心比人畀咬

eegbook 发表于 2011-3-5 19:26:30 | 显示全部楼层
你出500星夢 我考慮下
- P. A$ m/ W9 \6 K( d' x+ j$ P+ _漫步雲端 发表于 2011-3-5 19:10

F" ]4 [8 a+ w, Y  T3 j& W6 C: R' d- O! p2 m! d8 e# x

% g1 `: J0 Y8 _& J* @4 H    睇黎你个十大有米佬计划会好快实现。

inber 发表于 2011-3-5 19:25:27 | 显示全部楼层
第一次见到咁讲价。我学到嘢嘞~~~~1 a8 h! F+ c- Z* Q
eegbook 发表于 2011-3-5 19:23

7 l5 C3 ~. O1 q0 l' W* x. Z' M. `6 R- k9 L4 `5 g
佢直接殺人% G9 k3 i) [- K# z5 G% T
所以佢無講過價

eegbook 发表于 2011-3-5 19:23:36 | 显示全部楼层
30殺你,我都有付出噶  要用高速通道下載+ X/ w, p  ~. |$ h
漫步雲端 发表于 2011-3-5 18:28

# @% s$ p2 \: H" t% P, t$ {  ?# s- G$ Y, P5 S. I, K

3 d5 u! O4 F' \" f- _6 i    第一次见到咁讲价。我学到嘢嘞~~~~