[新手问题] 大家推荐点好噶网盘吖?

4ycao 发布于2010-11-5 17:14 8553 次浏览 90 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我吾选择咩网盘好呢?有点网盘有时间限制,容量限制,上传速度慢,花钱买的,就吾知有咩网盘好用呢?希望大家一起来! M/ o) Q( M  z8 w

已有(90)人评论

wuchaojin 发表于 2011-1-8 18:37:57 | 显示全部楼层
呵呵快就得拉。

OTAKUX 发表于 2010-12-7 00:14:15 | 显示全部楼层
国内115网盘,MU网盘也有用

myth1320 发表于 2010-11-14 14:30:55 | 显示全部楼层
MU 好咩? 有地區限制....

help6288 发表于 2010-11-13 01:09:56 | 显示全部楼层
那個方法點睇都似系比香港人用
, s7 r$ Y7 k  X; g/ T1 [(在香港較有用)
3 q+ y* L% q: r8 U+ a0 O% [7 I' wiamaboyandog 发表于 2010-11-12 16:54

! y+ E, [; w) b8 a
/ ~  B( f" `3 f7 a! p$ p, U
  [0 B( y" r6 _9 w" j- s! c* O' N    我命令你快D学识用...7 h5 W/ n( c/ n& @+ n( B4 Y4 u. g  b7 T
5系就等吃元气弹啦....
+ I8 h' [6 Y7 V# a8 h( Q
7 a# `8 a9 L6 D+ n点解权限甘高

石龙仔 发表于 2010-11-12 19:28:04 | 显示全部楼层
多谢分享·,试试·~~~try
# @7 R% a$ C/ l$ Y7 t·

inber 发表于 2010-11-12 16:54:32 | 显示全部楼层
我好似都5够权限....
3 L4 S0 }' e7 F  O2 I- z" }如果你学识同埋香港都可多线程挂机就教下我啦! P3 b% ]/ N, f% k% L
help6288 发表于 2010-11-12 14:08
' d+ J" }* d8 K% j! a+ W
9 A$ x$ k3 W9 I; @( @% K+ o* R$ D

; f9 C/ G( \$ {1 p/ v. r% A那個方法點睇都似系比香港人用
9 R- Q2 ?( \4 {, i! Q. S+ R(在香港較有用)

help6288 发表于 2010-11-12 14:08:07 | 显示全部楼层
MU下載地帶有(原帖)
  u; X! k* @- w) E& y9 Z我唔方便把樓主的那個教程轉曬過黎(佢篇野好長),我又未用過
3 S9 U6 n" U/ a6 F9 B. n* o
0 a5 ?+ A2 E8 e! j; A
) C7 u5 ~8 J9 S" m1 X下面佢用呢個方 ...
$ I* X9 d$ i* r+ t, m' ]4 F  I3 i( e, ^iamaboyandog 发表于 2010-11-6 16:01

" i. L9 E( x+ `% W: y8 w2 k
( `4 M6 O& _5 b# u, Q9 @
& E% Q: }1 S6 ^: B) i    我好似都5够权限....
; A& \+ M$ k5 K如果你学识同埋香港都可多线程挂机就教下我啦

zsl198602 发表于 2010-11-12 13:39:33 | 显示全部楼层
http://forum.tgbus.com/viewthread.php?tid=661256
; W8 v! M  j4 d6 ^; q& g, O, Z唔知哩个教程得唔得咧,唔得既话咪喷我(我未试过)

基拉杰特 发表于 2010-11-6 22:31:26 | 显示全部楼层
一直都系用梗快车,最近龟速 ,求解决方法9 C+ j- N1 ?  P  {/ B+ Q2 i
aaron81 发表于 2010-11-6 22:18
. }1 t; \( }) F8 `: s

8 q, q! l- F3 A- j8 c3 h6 w
$ V; Y; M  B4 `9 Q    我没啥办法,MU有时怎样通常很快会恢复

aaron81 发表于 2010-11-6 22:18:54 | 显示全部楼层
用单线程下载,比如用原始版快车
$ h0 s1 U* ~2 u3 D  s5 g8 o# V0 ~基拉杰特 发表于 2010-11-6 18:35

# y. m/ B* t" n1 L一直都系用梗快车,最近龟速 ,求解决方法

billiard 发表于 2010-11-6 22:05:33 | 显示全部楼层
115网盘,MU网盘