[幽默情感] 心血来潮~~

lsjhldy 发布于2010-4-15 17:39 1264 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知唔觉来这论坛已经六年几快七年罗~~感觉好耐都没系呢度发个帖子~~
; y9 O& b+ r$ h1 F尤其出来做野之后,都系来体个多~回的少~依家的积分都是那是大学时积累得~唉~感觉自己老罗 0 N* q* G) q2 g
突然心血来潮,发番个贴看看有没人和我注册时间差不多~但也是万年潜水员的~~~

已有(22)人评论

hikaru123 发表于 2010-4-23 18:22:58 | 显示全部楼层
04.。。哇。。。。LZ果然超越了。。。

kevinchan 发表于 2010-4-18 16:25:11 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
4 s# A9 G: A$ C0 }! u2 \
0 Z1 h$ J! j( y. D: I# S
1 B* a' {/ `0 L1 v2 c- {1 `7 m% g+ I    等你退休...大把时间啊....
  ]% ]% `8 Q( `, L1 M! x# nlsjhldy 发表于 2010-4-18 13:48
退休更加无力灌水= =!

lsjhldy 发表于 2010-4-18 13:48:34 | 显示全部楼层
回复 20# kevinchan + k5 ]) r+ {! o( w2 \

- J' |+ R# u7 b" Y" W
9 u' D. k+ M& s3 D8 `) I  J+ m) n    等你退休...大把时间啊....

kevinchan 发表于 2010-4-17 02:39:12 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
* q& ]. B+ c7 w& y. V
- c" D; X0 p& \8 l/ d1 i0 e4 A
! ?3 p5 A$ a, ]% y' S1 D5 t    甘又系,不过雀街你唔系饼,你系老雀,雀系越老越嫩嘎嘛!一年就可以升街啦!0 t  l6 N) J5 b' O# e8 O& o: h! r
kental 发表于 2010-4-17 02:22
趁依家仲后生就水多几下,到时老咗无力水啦!

kental 发表于 2010-4-17 02:22:38 | 显示全部楼层
回复 18# kevinchan ' k% i+ S2 s4 ~) K9 G

2 p+ r4 M- u) H3 z5 J* |0 l, A0 G" `) o
    甘又系,不过雀街你唔系饼,你系老雀,雀系越老越嫩嘎嘛!一年就可以升街啦!

kevinchan 发表于 2010-4-16 22:09:09 | 显示全部楼层
雀街你日日浦嘎啦,每日噶发帖头头基本上都系雀街你噶啦!老饼们好值得尊敬的!
* r' P1 ?" G! H# C# X) N& lkental 发表于 2010-4-15 22:42
我好快都会成为老饼啦

kevinchan 发表于 2010-4-16 22:05:39 | 显示全部楼层
我难得一星期蒲一次头,
0 A0 M. u5 {3 T" Z* [% S但喺论坛唔俾面,无时无刻都卡得我好辛苦~- }/ j$ ~/ r, _& l. X1 i) @
嚣のЪ 发表于 2010-4-16 20:59
今朝发现论坛好畅顺,点知依家卡到不得了= =!

嚣のЪ 发表于 2010-4-16 20:59:47 | 显示全部楼层
我难得一星期蒲一次头,$ v/ I' }; U% [! ]8 p# V4 `' j
但喺论坛唔俾面,无时无刻都卡得我好辛苦~

mzmk2 发表于 2010-4-16 20:48:51 | 显示全部楼层
我都係好你咁大學完左出黎做野,得閒多d黎發帖啦

kyo1983 发表于 2010-4-16 08:30:16 | 显示全部楼层
接触论坛时间差不多那个时候,但系接触粤漫就比LZ晚得多了

panzcheng 发表于 2010-4-16 08:16:55 | 显示全部楼层
唔知唔觉来这论坛已经六年几快七年罗~~感觉好耐都没系呢度发个帖子~~
; L  _# |( R3 q7 U4 C尤其出来做野之后,都系来体个多 ...
. j1 Q7 p1 V0 a: j- Ilsjhldy 发表于 2010-4-15 17:39
+ I: I, ^' O" s7 m

9 J; `. t! B! |3 o; W( b
) i6 i+ t8 u& O1 t$ z( @9 ^3 B9 ?, e    老饼~~平时得闲噶就上黎水下拉!!哈哈..

12下一页