[迅雷快传] [tvb,bdrip][機動戰士高達00r2][01~25][576,720,1080p][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2010-1-2 20:13 20976 次浏览 339 位用户参与讨论     [复制分享主题]
第二十四集720p因為開頭有極強既閃光效果,所以要壓到咁大先唔會有明顯起格(唔係=無)% B2 q1 y0 n7 m( w
如果唔滿意我既版本,可以下完我個版之後搵片源自己封mkv,因為我個版本始終係用mc壓出黎所以,有小小失真,同要壓得較大先唔會起格
8 B  e, [0 b+ w第二十集唔知乜事錄唔到,所以無TVB版本,該集合成版音頻為ON9版本
0 |& R3 T+ Z8 g$ P; c
[片名]機動戰士高達00 第二季
7 T" d9 [" }8 k# `" X[集數]共25集; H1 n' G9 z/ D' O; T: E. S
[語言]日粵雙語
9 f; v+ j4 t* T9 d1 M[字幕]tvbrip-單tvb字幕,bdrip-tvb繁體,光榮繁體1 `1 Y( J  g" Q0 A1 r& A! v
[大小]tvbrip-約300m,bdrip-720p-約400m,1080p,約800m~1.2g
0 f4 j% \  S' @( P; z- w0 M[格式]mkv封包9 \2 w  }% K5 X" ~# q8 H4 v# j
[視頻]x264,tvb-1600k/s,bdrip-720p-2000k,1080p-不明" L) \2 V+ ~; {& F$ b+ D" f; V
[音頻]tvb-aac-96k x2,720p-aac-96kx2,1080-aac-96k+flac-???k
+ A! f4 e0 N0 p
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

tandong + 15 + 80 + 2 精品文章

已有(339)人评论

520free 发表于 2021-12-16 10:27:09 | 显示全部楼层
终于找到第二季了

suptyytp 发表于 2021-11-17 05:00:05 | 显示全部楼层
11年後的今日還想弱弱的問一句,資源還有嗎?

ball567 发表于 2021-3-23 12:26:14 | 显示全部楼层
thank you very much& O; m7 {7 W! f' @8 q3 x: K1 g

lovejoandy 发表于 2011-10-14 22:01:45 | 显示全部楼层
thank you for sharing

wailwfwai 发表于 2011-10-14 21:46:12 | 显示全部楼层
來支持1600,1080p的高達00r2正啊

I奈 发表于 2011-10-7 21:16:36 | 显示全部楼层
翡翠台 哈哈 以前果个收藏系废左拉 感谢

56allen 发表于 2011-10-7 16:33:41 | 显示全部楼层
等1080既!!大唔系问题!!

ddi123 发表于 2011-9-28 20:51:32 | 显示全部楼层
谢谢了,我找了很久了,哈哈

monkey99 发表于 2011-9-27 22:24:26 | 显示全部楼层
看看

unclehans 发表于 2011-9-2 13:47:43 | 显示全部楼层
有高清太好了

jason8611 发表于 2011-8-28 02:07:02 | 显示全部楼层
稳左好耐!感谢楼主