[新手问题] 点解下载视频要用星梦?

a13621311 发布于2008-7-26 21:27 5724 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(25)人评论

852370229 发表于 2010-5-1 14:34:31 | 显示全部楼层
呵呵,好搞笑

chip 发表于 2009-10-6 21:54:49 | 显示全部楼层
依我的體发就係想撹市場吧, 好像去街市買送一样, 要什么就要比錢

chip 发表于 2009-10-6 21:54:28 | 显示全部楼层
依我的體发就係想撹市場吧, 好像去街市買送一样, 要什么就要比錢

Kiver 发表于 2009-1-17 14:51:59 | 显示全部楼层
原帖由 billiard 于 2009-1-17 12:37 发表
2 d: y) M- ^/ {& V9 r叫做钱米好咯,还细个咩,星梦
1 y8 v9 ]0 ?  ^/ p, Q( C4 ]& \
$ r+ R+ H+ O% r; I( x7 u1 r9 F
你试下叫钱啦" ^9 s& r% s2 f1 W

F( ^; C  Y: w人人以为用真的RMB时又要忙着解释
3 Z( ]  s# E  \
: y0 {* O4 }( u% Q! Y- `; `1 D人系吾细啊
" ^: ~7 H$ R: P, @0 d9 L
) V8 M& o; o1 I8 w4 L但睇动画都俾人话细伽啦`~
4 I; ~7 z/ C" A* I, k6 f: T8 a
3 L8 T  M6 k; k# Q3 K& o, Q  x叫星梦有什么问题- U+ ~' C% U- R  c) T3 \5 b: m

# A, {3 V, h/ @6 ?1 o  c4 x可以与RMB脱钩

billiard 发表于 2009-1-17 12:37:05 | 显示全部楼层
叫做钱米好咯,还细个咩,星梦

pfjjtg 发表于 2009-1-10 12:20:24 | 显示全部楼层

tysycfdo 发表于 2009-1-10 10:43:05 | 显示全部楼层
新手就系麻烦的咯

呀靜 发表于 2008-9-23 22:09:18 | 显示全部楼层
D個問題我都好想問
& F5 q4 G% a6 g1 l成日扣錢~好好搵咩
/ ~0 A8 i( v' c2 Y# N你地知唔知搵錢好艱難
; v! N0 s3 a! R  i郁D扣10幾~郁D又扣10幾
9 V5 t1 ?4 s; Z大哥大姐呀~扣到想死啦我~

dushao 发表于 2008-9-12 18:46:11 | 显示全部楼层
.............

cs9874123 发表于 2008-7-28 19:54:00 | 显示全部楼层
是不是如果不用星梦,这里就会变得很冷清啊,论坛就会没了人气啊

a13621311 发表于 2008-7-27 08:49:18 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-7-26 23:30 发表
; i2 ?* i) ?8 m8 a' F% W+ U
) |. y' b$ x8 S0 }点会哩,牛牛一向都好亲民噶!
" F" d3 l2 y" [$ }
被人电熟佐中更加亲民啦!!!!

123下一页