[每日闲聊] 有无人知广州边度最多漫画买?

kurapica 发布于2008-3-29 13:44 3580 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(17)人评论

edwin_103 发表于 2008-6-11 10:41:53 | 显示全部楼层
宜家越来越少地方买书的啦!!早几年系解放南买左几套书,上两个月去看,连档口都没左了!!宜家生意难做,买书的利润分分钟唔够交租金,点会物难慍
小樂 发表于 2008-4-4 01:12:56 | 显示全部楼层
越富同购书中心都有吧..
Laputa81 发表于 2008-3-31 19:22:39 | 显示全部楼层
原帖由 熙熙 于 2008-3-30 13:27 发表 3 H1 U% L: t6 _
越富 已经卖晒衫嘞。。虽然有 D 店仲卖紧宅货。。变到同 状仔 差唔多。。只係无咁多人。。。
- u  B/ f7 S2 Z+ N- }$ r1 Y
/ m: l! z5 m6 C) e2 N0 n% {9 G

1 b  m+ {2 Q* ?; U3 T3 K转晒卖衫???
5 A: ?7 m' C' ^! c, ~* i6 F! w' P% t4 q5 z' s# K
又少一个地方动漫选购地~~~
+ v$ y( R" g& C" [5 N" z- T5 {# _3 ]4 j5 o9 T- E( `+ Z: h- Z
; n9 N" Q- N; M' t7 R3 B
我谂应该唔使好似撞人坊噉吡人撞啩~~~
abc-like 发表于 2008-3-31 18:57:13 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-3-31 18:07 发表
2 D4 @' j- g# z  U9 ?: C1 f 俺都是一样``````2 D' J6 o- x4 N
唔系GZ的说
什麼GZ呀
AWP 发表于 2008-3-31 18:07:29 | 显示全部楼层
原帖由 ayimei 于 2008-3-31 16:40 发表
8 L/ O3 D5 N6 ?$ M! B+ J1 v" z$ V不是GZ的 路过的....
俺都是一样``````
& B, z+ ~' K- [+ Q8 b' b: r7 ?0 v唔系GZ的说
ayimei 发表于 2008-3-31 16:40:31 | 显示全部楼层
不是GZ的 路过的....
MandyBB 发表于 2008-3-31 15:49:53 | 显示全部楼层
係东山嗰边有个省图书批发中心,嗰度有好多正版漫画卖噶,不妨去嗰度睇下咯~~~
熙熙 发表于 2008-3-30 13:27:51 | 显示全部楼层
越富 已经卖晒衫嘞。。虽然有 D 店仲卖紧宅货。。变到同 状仔 差唔多。。只係无咁多人。。。
Laputa81 发表于 2008-3-30 12:11:34 | 显示全部楼层
原帖由 kurapica 于 2008-3-29 19:05 发表 . j0 X7 {$ l2 R( ]
有本书系手甘睇,先有FEEL

' R' e3 Q; s$ V$ i) s, b+ T; m- {% ^% y" l0 z

" z: s. \5 N) P" m. O& I( G8 F9 f" J# K) G' g
如果得闲嘅话可以去越富碰碰运气~~~
kurapica 发表于 2008-3-29 19:05:40 | 显示全部楼层
有本书系手甘睇,先有FEEL
Laputa81 发表于 2008-3-29 18:52:27 | 显示全部楼层
帮你唔到~~~; W% T+ L6 l( O* Q5 I2 R- e
极少买漫画·········
0 s0 F: z% @; ^; Y4 b+ H( k& A' \1 z7 H& c! ?; h, f4 [% I
而且无咁多地方摆~~~: i, n1 m/ Y+ ~3 }+ }& B
网上下载摆喺硬盘好鬼过~~~
0 v6 J/ O- |  D0 Q- r# m
2 _. b9 y. p# T) [[ 本帖最后由 Laputa81 于 2008-3-29 18:53 编辑 ]
12下一页