可樂的神奇功效...

peony 发布于2005-7-14 07:36 1711 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
近日我D朋友都有一個好搞笑GE話題--可樂對排便係有幫助...<BR>由於本人GE消化系統唔係咁好...所以我都試下...<BR>結果...我飲完之後大約2小時...就可以去到次所啦!!<BR><BR>我就覺得好洗得...大家盡管試試啦...再泥發表下得唔得??

已有(43)人评论

啵啵潴 发表于 2005-7-23 22:10:09 | 显示全部楼层
可乐是阿拉D最爱!!!!!!!!!
chmlo 发表于 2005-7-23 21:53:50 | 显示全部楼层
<P>我覺得沒有關系!</P>: P4 C* W' ]8 f- D) R8 V
<P>我經常飲可樂!都沒有這情況!</P>
啵啵潴 发表于 2005-7-23 12:50:39 | 显示全部楼层
我记得听人讲过话可口可乐+佩夫人有摇头丸既作用...0 U6 |7 Y% d, \) R: B; O9 {
  但系未试过...
诗诗啊! 发表于 2005-7-22 22:35:32 | 显示全部楼层
<P>甘我都是听人讲之嘛~~将听落来的讲翻出来~~~</P>. B8 M1 P. l" \5 O) t
<P>又无话信!!!</P>
全職獵人 发表于 2005-7-22 11:40:29 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>诗诗啊!</I>在2005-7-15 14:27:23的发言:</B><BR><BR>% U' }$ c6 ^: J* E3 c. J4 b6 c; h
<P>我吾记得是话可乐定是话百事,会杀精咯~~~<BR>$ E& v7 g& @% d- R8 u+ A% X. {
<P>不过之前睇过可乐公司的介绍,话可乐可以解头痛,之前有D人头痛会饮D可乐啦~~</P></DIV>
  Z5 o) W+ M% M/ G4 \* I* p6 \<P>吖暴力囡係真單純定係咋唔知?</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-20 05:15:52 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ggoggo</I>在2005-7-19 19:19:49的发言:</B><BR>支可乐过期</DIV>
8 S! H* O) {, |0 ?4 j. B! m  T* I% Z: b<P>甘如果饮左点算??会吴会无仔生噶</P>
黑色温柔 发表于 2005-7-20 03:38:22 | 显示全部楼层
可乐洗铁锈我就试过~~~7 L2 V8 _( v" U/ L9 i- H2 T
洗完支铁管仲发光~~~
  ^2 v3 e! @9 i9 m9 @" d汗。。。。。。1 k+ H# u& A1 ^* v* v. ^; c
薄荷杀精就系人都知~~~, P( P2 s4 g+ @  N
可乐系就系听过~不过唔知坚定流~~
' Q; ]& ^, ?5 o不过肯定对男人唔好~~
ggoggo 发表于 2005-7-20 03:19:49 | 显示全部楼层
支可乐过期
颠颠德德 发表于 2005-7-20 03:17:58 | 显示全部楼层
乜甘噶咩?第日我又试下先~~不过话可乐可以杀精我N年前就听过,不过吴知坚定漏姐~~我啊妈知道左话打死都吴比我饮啊!不过我甘醒目就梗系....
ceandyoyo 发表于 2005-7-19 23:44:19 | 显示全部楼层
好夸张....+好难想象........
黑色温柔 发表于 2005-7-18 03:30:07 | 显示全部楼层
可乐连铁锈都可以洗掉~~~~
1234下一页