[社区发布] [原创]数码暴龙 7部剧场版 粵日合成

ConvoyChan 发布于2010-12-21 22:25 17723 次浏览 172 位用户参与讨论     [复制分享主题]
zhwc 发表于 2010-12-26 11:57:26 | 显示全部楼层
兴趣很浓的进来飘过

ConvoyChan 发表于 2010-12-26 09:42:00 | 显示全部楼层
6 Z: _0 _& g7 T% @; Q/ A
O(∩_∩)O哈哈~~~做哩D,會幫到你考試成功嘅咩?我唔覺喔,反而會搞到你分心,掛科有你份就真了~~ 坑王了 ...
% @5 A$ k+ `0 G! H# {- T. rmcnynbajay 发表于 2010-12-26 02:33 AM

: d! B1 I0 z" r# j) {( L
& k& O$ E8 }5 y2 [
% y1 h" h' ^  z    唔止考试甘简单噶,仲有个cet6要考,阴功,话说你竟然诅咒我唔合格 个韩国网盘既df好似已经被证实系内嵌韩语既版本喇,悲剧

Hatsuki 发表于 2010-12-26 05:33:58 | 显示全部楼层
支持分享!!數碼暴龍d電影都係經典作品 尤其係戰鬥遊戲!

mcnynbajay 发表于 2010-12-26 02:33:10 | 显示全部楼层
最近抄到新片源 自己又想搞定数码暴龙于是本贴诞生了 的确数码7788了 不过遗憾既系偶唔多想承认第 ...( x9 e9 {; ?1 W- {1 Q. `
ConvoyChan 发表于 2010-12-26 02:00

, G" m" n. q2 U& d) _4 JO(∩_∩)O哈哈~~~做哩D,會幫到你考試成功嘅咩?我唔覺喔,反而會搞到你分心,掛科有你份就真了~~ 坑王了!~我承認M仔佢一人的~~佢過分睇得起佢自己了~~明知自己的帶寬及唔上果D大水管了~~又睇少校正的工序了~佢填得曬,我俾個“服”字過佢 有時間的話,同經驗到家嘅話,搞多幾部無問題的~磨練自己好手的必經之路了~~ 第4部梗有機會補翻果3話的DVDRIP,再唔系等日本重播有HDTVRIP,再唔系BD化都唔定~當務之急,搵人搞掂M仔搵到韓國果個網盤了~~

ConvoyChan 发表于 2010-12-26 02:00:04 | 显示全部楼层
5 k) ?7 K6 @  {6 G- s! e7 T& r
聰聰,你真強大了~~6 X& y2 u8 {2 s. h  j8 x
我一部數碼系列的劇場版都未收過了~~指合成~~不過就睇過曬的~~
" m0 ?' _" |- {! E- d1 P, V你都好識睇時機喔~~年 ...
0 y0 ^+ o% ^5 m! w* U* umcnynbajay 发表于 2010-12-26 12:59 AM

( D8 _0 G8 ~/ q' ?- J. P: y: E0 [

" Z: h& B4 q9 s7 e: H    最近抄到新片源 自己又想搞定数码暴龙于是本贴诞生了 的确数码7788了 不过遗憾既系偶唔多想承认第五部系数码暴龙
* }( _; W& F0 h) S算了该做既做晒就得了。时机既话其实偶无点留意 突然有感而发想积下德保佑考试,而且斋作热血最强有d闷换口味姐姐终于知道点解甘多人做坑王了解话说数码暴龙第四部有三话系tvrip唔够完美可惜

fullmetal 发表于 2010-12-26 01:59:16 | 显示全部楼层
期待左好耐即数码暴龙剧场版终于有人合成了,而且仲系一下合晒7部,多谢晒啦

mcnynbajay 发表于 2010-12-26 00:59:32 | 显示全部楼层
聰聰,你真強大了~~
( N" I8 v& |% O我一部數碼系列的劇場版都未收過了~~指合成~~不過就睇過曬的~~
7 s, x+ u; L, h, ~& S' x你都好識睇時機喔~~年尾重播埋第4部,數碼系列的合成版都完成了七七八八了~~
8 [6 H. B* {- _& D; J
; S9 Q5 q$ ^9 V* `( Z4 {3 ^* `  y* p再等埋出年,TVB應該會繼續引進埋第6輯的~~

ronald1423 发表于 2010-12-25 23:31:51 | 显示全部楼层
童年GE回憶5 o* ?" N4 i) I3 Y6 h& ]
雖然有日文版
0 u) I4 Z$ [* K1 s$ G2 C9 h5 {但都係粵語版本最好

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 21:05:10 | 显示全部楼层
唔知D音频系土豆抽取的还是VCD抽取的呢~~3 a$ y: @, m9 z4 p& z
2497341O1 发表于 2010-12-25 05:15 PM

9 l# B9 l, d- P# n0 p7 {0 S* M+ u

+ o/ d9 |, j, g$ Q1 B& G+ e5 m- I) ^   在线视频一律无视 放心 听声好似系tvb录影版 因为全部都原班人马

2497341O1 发表于 2010-12-25 17:15:03 | 显示全部楼层
唔知D音频系土豆抽取的还是VCD抽取的呢~~

coolman 发表于 2010-12-25 15:42:54 | 显示全部楼层
我有叫边个下插件么
! {" ^' p: y; h* Z# CConvoyChan 发表于 2010-12-25 15:38

4 f4 q* E2 A: o% m4 @9 m7 n- N, u* {: a" W8 O$ k+ D  m
Megaupload-20101221.txt' ^- \7 K: U- k9 }7 d: p
用金钱 15 星梦买左,又要扣多金钱 11 星梦...
& y7 w6 s0 M$ s6 X/ Z1 O好贵。。。  D" M" f5 p1 L" d% X. ~1 c
"已扣除经验 0 分, 威望 0 点, 金钱 11 星梦, 魅力 0 点, 点券 0 券, 贡献 0 次,现在将开始下载“Megaupload-20101221.txt”。"

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 15:38:22 | 显示全部楼层
电解一直下载不到插件??9 m, h$ P3 A  i. M
coolman 发表于 2010-12-23 10:26 PM
0 j4 m$ O: {) c
* P( L1 l* o0 l' G/ q. I
我有叫边个下插件么