[迅雷快传] [原创][我們的2000][数码暴龙TVB粤日双语版][更新至第9集]

freedom246 发布于2010-5-24 09:30 9104 次浏览 135 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-5-25 09:46:52 | 显示全部楼层
04音频甘差,反正9成9会重播既,梗系等重播既音频啦!!
$ X$ W; {( M9 i- ?+ `" \freedom246 发表于 2010-5-25 09:00
3 H4 ^$ V. v: w6 F5 `. u. s% i

# S# M: ~7 O3 \" X' a, U, p  \# M( [( I' t) |
9成9唔會重播呀
& |: O; I- N9 |! M! O) U3 I9 m你講錯啦

freedom246 发表于 2010-5-25 09:00:38 | 显示全部楼层
系5系搵5到04片源呀! e, u3 b7 V- r

7 y* N2 i7 J; y無人合既( k* q& {( a$ ^, F
Ace0210 发表于 2010-5-25 06:07

4 w2 g- A9 L4 c1 `8 c. [- t2 L# e6 p& L6 y0 E1 z" h
04音频甘差,反正9成9会重播既,梗系等重播既音频啦!!

Ace0210 发表于 2010-5-25 06:07:40 | 显示全部楼层
系5系搵5到04片源呀
" f7 Q5 h: E* j" G+ E( \- K# W  x5 ]* {6 `. u. H
無人合既

Laputa81 发表于 2010-5-24 23:07:53 | 显示全部楼层
原来"我们的2000"喺喱个意思```````

wenwen 发表于 2010-5-24 22:58:21 | 显示全部楼层
这一部我都有很清清晰的版本啦!路过!

ConvoyChan 发表于 2010-5-24 22:39:16 | 显示全部楼层
迟下组个完整1-51话既总txt喇。。。。。完结先下 宜家要系学校条1m小水管拖成100g野 悲剧。。。

KO999 发表于 2010-5-24 21:19:46 | 显示全部楼层
更新得挺快的~~~

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:16:52 | 显示全部楼层
害人终害己了……搞咩个个都严打“伸手(新手)党同严禁上载视频网了……5 ]# @. F8 f7 i' i" E9 e  M% A
个AVI片源,发表过《不思议游戏》片源同头像果个系游戏王乜了?QQ中转仲永久保存的……7 ~0 n, ~( C6 e& G
所以片源唔难搵,幽助亦发过合成,AVI封装得!可惜用BT发布,当然过晒期了~
0 ]% ]# `0 i& }2 I- J. t当时无位收错过佐,亦无命再搞,你唔单发校正音频嘅话,我只可以收有人上载视频网的合成版,提取音频……
/ H+ Y- I7 @6 W' d6 M$ ~
3 R! l  [: Z, Z真得唔经唔觉播佐10年了,第6部都就来……

freedom246 发表于 2010-5-24 19:24:37 | 显示全部楼层
第2集开始恢复正常发布模式!!严打伸手党!!

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:52:07 | 显示全部楼层
担凳子排排坐!我都是最中意呢部!最好睇还是第一部

2497341O1 发表于 2010-5-24 17:39:56 | 显示全部楼层
希望可以传埋条音频~   

基拉杰特 发表于 2010-5-24 17:36:08 | 显示全部楼层
合成才300M左右对于我这小硬盘真是好事!支持经典