跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] 【自SEED】【新機動戰記高達W】【1-49集】【粤语】【RMVB】[下完的朋友帮忙做下种]

xuguoyi 发布于2008-6-24 14:14 53565 次浏览 546 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-6-25 16:18:27 | 显示全部楼层
原帖由 xuguoyi 于 2008-6-24 20:11 发表 * [( w  Z, E& Y$ W! c: C

" e: @% E$ f; [; z+ _
! l: I3 [# L9 t呢个唔系TVB粤语!

5 Z! k/ y$ _0 V& W( N4 m, k+ A0 l0 S, Q2 K, B5 K! F- x
( `- X0 C5 ?! V- _
虽然唔喺tvb粵配~~~# e: D2 c: ^/ E8 [) K
down紧一集······虽然未下载完~~~  I! Z* f) p- H# p) ^

! j/ C, c- @' l+ y. F* X1 k2 H不过听咗几句对白~~~唔错哇~~~
. ^$ C% Y6 Z  H2 D  i/ M4 w估计喺爱子动画嚟~~~8 y/ y8 e" C! A# z% r! i
继续支持!!!
ytwokabo 发表于 2008-6-25 14:51:27 | 显示全部楼层
等到拉~~~30 集后未看过
wailwfwai 发表于 2008-6-25 14:04:42 | 显示全部楼层
一定有多謝,粤语高達W真好野.
ks128 发表于 2008-6-25 13:57:53 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-25 13:06 发表 + R8 [$ L2 O6 ^! T0 J& f3 L

) D  s; ~' l$ `) q  C唔係吖,以前有条友话过我知佢收的的确係TVB粤语,只係后来联系佢多次都无回复我& w% h% O. |9 K" y, M5 r
所以就唔知佢係米车大炮喇
3 u  U' N4 s% N
感觉就是车大炮了
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:07:07 | 显示全部楼层
原帖由 ygwwei 于 2008-6-25 11:59 发表 + v, L7 ]+ \* Q5 Q& W6 `- H
想要G高达粤语啊,唔知有无人有呢?
3 Q% E; K/ b8 u0 _
G就应该无人有TVB粤语了。。。
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:06:22 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-6-25 09:06 发表
* _* @+ {% ~+ bW应该都无TVB的粤语了,不过呢个都吾错噶
: u) o) j) q* l! z! ~
唔係吖,以前有条友话过我知佢收的的确係TVB粤语,只係后来联系佢多次都无回复我
4 ~) q: u. i8 v! w: ?4 _# ]  l所以就唔知佢係米车大炮喇
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:04:34 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-24 19:43 发表
3 ^# L+ f7 g, I9 k7 q" q% M( T1 z- ~& q3 W1 D) D2 j. ^
4 x. |, g/ _# n* _- P
琴日见到老翻有得卖~~~今日就有得down啦~~~

$ |# _$ k. p$ n4 r早两年係衡隆买咗呢只版,后来拿翻去同老板换成其他电视剧。。。。。。。。
yrj 发表于 2008-6-25 13:02:20 | 显示全部楼层
多谢咯~ 收下了
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:59:05 | 显示全部楼层
想要G高达粤语啊,唔知有无人有呢?
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:49:55 | 显示全部楼层
W啊,超经典!多谢!
ks128 发表于 2008-6-25 09:06:36 | 显示全部楼层
W应该都无TVB的粤语了,不过呢个都吾错噶
netasa 发表于 2008-6-25 06:57:39 | 显示全部楼层
嗯,利利娜我要收!! W我觉得最好睇嘅一辑。