[每日闲聊] 无意发现TVB配音员招聘广告,几搞笑下。

czxzero 发布于2011-4-27 14:13 5210 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
sheng1024 发表于 2011-4-29 18:08:36 | 显示全部楼层
不错不错,乐乐

eegbook 发表于 2011-4-29 00:50:23 | 显示全部楼层
哈哈~~果然好笑 我聽到有配小櫻和叮噹的聲
6 N2 i) S: T- G6 F# B) W) Bmkfmky 发表于 2011-4-29 00:00
* @! g+ f" f+ q" v8 k+ G
+ e2 G4 N, X$ i$ M9 k

, c4 b0 ?# Z0 q! D4 S2 {    好似,还有小丸子把声。

mkfmky 发表于 2011-4-29 00:00:43 | 显示全部楼层
哈哈~~果然好笑 我聽到有配小櫻和叮噹的聲

eric7490 发表于 2011-4-28 23:56:10 | 显示全部楼层
好好笑啊。。。。。。。。。。。。。

eegbook 发表于 2011-4-28 22:46:29 | 显示全部楼层
原來鉄貓走左; s% j  X) v7 V- |1 F$ @6 T
咁唯有比第二個啦
& m/ k8 Y. P) D2 Z' X/ Siamaboyandog 发表于 2011-4-28 20:56
# z% D$ [! Y8 c) G

! |" D0 [- [3 N& H2 R3 T7 G/ w/ ?! @# }' N
    唔好吖,快比我吖,唔赞助我嘅话,就夺你嘅咩架。

yuliaply 发表于 2011-4-28 21:08:54 | 显示全部楼层
我都覺得幾攪野~~~

inber 发表于 2011-4-28 20:56:45 | 显示全部楼层
唔得咁架,话我。。好啦,快锡番我,咪之我就强硬要你赞助。3 U: i3 E% Q' W$ [+ ?/ ]
eegbook 发表于 2011-4-28 19:31

# E* F. C% _% }5 b  R1 R+ Z% j" l- A/ q& D0 U( u# h* E

: _9 N- v0 B9 o1 A. S6 f) M 原來鉄貓走左
6 U- \: \1 J, Z/ I咁唯有比第二個啦

eegbook 发表于 2011-4-28 19:31:19 | 显示全部楼层

5 _6 U+ `# t3 g# I8 `食左我就無人資助你+ V9 v* ?3 C) Z) m. W
(因為食左我證明你是怪物,沒人敢資助怪物)  L. c& Q# Q1 v. L) z1 R
iamaboyandog 发表于 2011-4-28 18:25
+ e" @  G$ m$ ]3 g1 K  N

2 ?! ~# A. C* i# M" ^
2 o, _" ~* y4 b" R    唔得咁架,话我。。好啦,快锡番我,咪之我就强硬要你赞助。

李嘉明 发表于 2011-4-28 19:11:28 | 显示全部楼层
能发个下载地址来吗,太搞了!

inber 发表于 2011-4-28 18:25:09 | 显示全部楼层
又唔使咁惊,我唔会吃咗你架,放心啦。 小宝贝。
6 B! s7 E9 E/ T/ D. V! [! ?8 Teegbook 发表于 2011-4-28 17:38

+ e% t* h1 S7 s7 p& d$ G) _$ |) A/ B% ?2 s' N' `' p0 N
  P9 C: {4 L  l% d) m% s5 p

) j2 F- S; P% y, l食左我就無人資助你
+ L; f' N' D2 K4 `- q. z  e4 L(因為食左我證明你是怪物,沒人敢資助怪物)

eegbook 发表于 2011-4-28 17:38:50 | 显示全部楼层
好彩打左PS
! z; A( B6 b" n8 O& \. @如果唔系一身蟻
  W$ J! C2 d! B! niamaboyandog 发表于 2011-4-28 16:30
8 l! q3 x: p4 D2 f( X: l: r" }
% L" x" t) y$ R0 h# K
9 m- F/ Q) \* Y% k9 q* y: N
    又唔使咁惊,我唔会吃咗你架,放心啦。 小宝贝。

袭影如形 发表于 2011-4-28 17:34:26 | 显示全部楼层
创意十足啊~~~~~~