[生活百科] [生日貼]今天是31號了,祝 ikuyori 生日快樂!大家都來祝賀一下啦!~~

星幻 发布于2006-5-31 08:01 1778 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]
yin 发表于 2006-6-1 10:53:47 | 显示全部楼层
雖然遲左3 C- P# j3 I2 A4 G8 Z  I# e
但都要同ikuyori 講Happy Birthday ar^^
hery 发表于 2006-6-1 08:23:34 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2006-5-31 6:49:33的发言:</B><BR><BR>
# i0 i5 r. K) d! w& Q<P><FONT size=3>你哋個個都開帖甘誇張</FONT></P></DIV>! B1 V6 k# P4 M0 V9 ^2 ^2 f
<P>有甘多人同你庆祝下几好啊~~~~</P>
5064deen 发表于 2006-6-1 05:59:46 | 显示全部楼层
星幻 发表于 2006-6-1 05:31:23 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>shingo</I>在2006-5-31 20:48:45的发言:</B><BR>哈哈,入黎睇下果个俾人扔蛋糕嘅人先</DIV>
; y- E1 |- X6 O- S& T) e( q5 b<P>呵呵```````蛋糕生日```````YY ,夜月 今日大晒`````呵呵</P>
shingo 发表于 2006-6-1 04:48:45 | 显示全部楼层
哈哈,入黎睇下果个俾人扔蛋糕嘅人先
AWP 发表于 2006-6-1 04:01:18 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>夜月星辰</I>在2006-5-31 9:22:38的发言:</B><BR>  n1 Q( b* o; D( ^3 t# e
<P>YY生日快樂</P>" g: y$ ?5 s+ t! \5 B
<P>ps星幻,你寫得唔錯波</P><BR></DIV>: D& [! Y1 [4 B7 D' g( y
<P>嗯嗯~~
4 |9 X( g* g$ E0 M<P>大师兄真系厉害.......</P>
星幻 发表于 2006-6-1 02:34:53 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2006-5-31 6:47:51的发言:</B><BR><BR>
9 e! Z! \6 V* Y; t7 O& H) ~; ]<P>照你甘講,我是咪屬於你記憶的一部分咯 <BR>: U6 @; S1 ^1 w
<P>能夠遇到你哋,其實是主所給我的一份最好的禮物 <BR>5 l- X9 G8 x' Q* O
<P>你的願望我都好想佢可以實現 <BR>6 ]# ?( ^1 {% \! F# @0 {2 ]' Q6 b
<P>只是呢一刻---難咯 <BR>7 _+ f. u, v/ F
<P>我願我能有一顆堅心 <BR>  ]3 r  N5 {* O9 J, A
<P>一顆能支持我行落去的堅強的心 <BR>5 f3 }/ b  Z, H( c! O$ m
<P>我希望每個人都幸福快樂 <BR></P></DIV>3 P8 J+ \6 B( ?( d; W
<P>你话呢``````呵呵</P>