[每日闲聊] NM 纳米盘 系咪报废喇???

袁美 发布于2011-2-22 10:01 1545 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
flymonkey 发表于 2011-2-22 11:23:28 | 显示全部楼层
很久很久以前。。。。曾经用过

eegbook 发表于 2011-2-22 11:21:42 | 显示全部楼层
08年暑假经常都用NM,之后都无用过啦1 }6 B! l6 o7 S% e& y- q5 i+ ?
熊猫仔 发表于 2011-2-22 10:32
! g2 D" y2 W0 v2 @0 s

s5 b$ {+ v5 u. T  ^8 o0 A" C/ k" Y
    R盘我都已经无用,经常性去到99%就下载失败。简直就系浪费时间。

基拉杰特 发表于 2011-2-22 11:17:01 | 显示全部楼层
一直对这个盘没好感,没去用过

熊猫仔 发表于 2011-2-22 10:32:32 | 显示全部楼层
08年暑假经常都用NM,之后都无用过啦

Kiver 发表于 2011-2-22 10:22:34 | 显示全部楼层
囧 到痹。。。。NM纳米盘 系咪出左咩意外啊嘛?????  大家嘅又系咪咁哩???1 ?0 p; p/ H$ A* ^3 V* a. |
袁美 发表于 2011-2-22 10:02

: g! t9 B2 r* C& q! Z
9 b% n( B' C8 z. G) ?) K8 J
6 ?# T2 D) v+ r6 `- O+ N( h    应该是OVER左了

eegbook 发表于 2011-2-22 10:21:07 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
3 v0 l8 Q+ }* Q" ^  m( w0 ?) r) L& j1 V6 K
8 [/ x  h# o3 L2 X  s; X/ ~
    距系 郁都唔郁。。。咁先激气!!!!
8 Q7 B/ a2 {) y7 V+ D( F! D& I袁美 发表于 2011-2-22 10:12

5 E! Y( U6 b. K
+ a( f4 @. x3 L& |
1 l5 q# d% q  Z1 G    就系听嘛,又弱鸡,所以我已经有成年都无彩过呢个东东。

袁美 发表于 2011-2-22 10:12:56 | 显示全部楼层
回复 3# iamaboyandog
: D! g) k8 G8 r# f7 {% P6 k; d5 \  e$ Y- M

8 q" a/ r3 |0 T5 U+ D    距系 郁都唔郁。。。咁先激气!!!!

inber 发表于 2011-2-22 10:07:18 | 显示全部楼层
我一直都唔識用呢個盤6 N# a2 V4 r  T( `
系唔想用
3 H5 ~# V0 H% {1 F6 D真的好慢

袁美 发表于 2011-2-22 10:02:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 袁美 于 2011-2-22 10:03 编辑 * ?0 x# F9 a# n/ W6 n$ a3 k
% U# Q8 T- v- [" a* K
囧 到痹。。。。NM纳米盘 系咪出左咩意外啊嘛?????  大家嘅又系咪咁哩???