[动漫图库] 超时空金牌小女将。。。怀旧下!!!

袁美 发布于2011-2-1 23:20 2949 次浏览 29 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-2-5 16:06:19 | 显示全部楼层
佢嘅画风,同神秘的世界好似。

gundam 发表于 2011-2-4 15:40:28 | 显示全部楼层
等重播啦,就算系录影有,过左十年有多录影带可能都残废了。。。

袁美 发表于 2011-2-3 14:26:25 | 显示全部楼层
回复 16# 基拉杰特
# }1 @/ f& s' q. I5 A- v* e$ [* n1 Q7 O4 h  ~# Y
- R$ Z; ~6 I" H" z
    学你地话斋。。。TVB一日唔重播。。。都咪使指意。。。边个 高手有 粤语音轨???

基拉杰特 发表于 2011-2-3 09:12:30 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 - R" c5 H) O" c, k7 @6 L4 c
' H7 c, [. |. \+ A: q2 N( B* g
7 f, [9 @* P6 j+ @
    JS 噶度 有日语版本。。。" r. f2 o$ m; W  R1 r7 C' i
袁美 发表于 2011-2-2 23:53
) [  }# e% p' S+ M( G* x5 e& F" J
) F7 W7 S' W4 R8 P( f! T

9 d% m5 J4 Z; |! j% F* n2 a    要合成,要粤语,去哪找?

袁美 发表于 2011-2-2 23:53:22 | 显示全部楼层
回复 9# 基拉杰特 + G; x: E. A  D0 [. p* l0 [
. B, s  h% `! K, B
! ^' F4 ?4 B% V: T, d, u! P6 Y
    JS 噶度 有日语版本。。。

guyoushi 发表于 2011-2-2 18:46:24 | 显示全部楼层
怀旧下,有得下就very good啦

h2o2 发表于 2011-2-2 16:18:07 | 显示全部楼层
有得下吗LZ

eegbook 发表于 2011-2-2 15:22:40 | 显示全部楼层
呢套野,可遇不可求也。

hippo0219 发表于 2011-2-2 13:47:58 | 显示全部楼层
無線當年播齊tv版同ova版^^"我好想看回....希望重播.....

235795561 发表于 2011-2-2 10:37:27 | 显示全部楼层
以前睇过,几好睇噶,女主角最后连距啊妈都赢埋

基拉杰特 发表于 2011-2-2 08:42:33 | 显示全部楼层
最好有人放這套合成版來>_4 \: ~' r4 z+ R8 g4 U$ `
hippo0219 发表于 2011-2-2 00:34
6 z- q$ o8 q* ~1 R0 l1 U

5 v( U! `4 [2 V! _8 u+ i' [6 G6 c4 R7 N- w+ [! H
    我有录影版都偷笑咯

种子VV 发表于 2011-2-2 01:53:04 | 显示全部楼层
有印象但系详细嘅剧情真系唔记得喇!