【转载】【忍者亂太郎】4月15日更新【第1-2輯+其他輯數】【無線粵語配音】

venuschen 发布于2011-4-11 12:48 12227 次浏览 128 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-4-11 14:41:16 | 显示全部楼层
ie好易死(咁好曬時間). S/ q% N7 C: z1 D% x
其他唔多識/唔多人用& R* {6 V5 U2 c/ X# _! @
iamaboyandog 发表于 2011-4-11 14:30

/ w4 h$ O' \, }
( I# p8 G- {9 u0 o) F
, H  S3 x' A! i( E  n2 s- k0 @5 z   
# J" X% M" p# T, F6 U) R0 Y哦...我系用傲遊的 感覺唔錯 資源占用少 而且功能幾多

inber 发表于 2011-4-11 14:30:57 | 显示全部楼层
點解香港人都咁中意用火狐瀏覽器1 I. |; y2 Q& B( Z! n7 v, N
漫步雲端 发表于 2011-4-11 14:28
5 W+ b" A$ A$ j, ?
& e7 A% B+ x. ]8 a9 i( i; m

# M+ ?& }* k4 [- Mie好易死(咁好曬時間)
2 l4 N2 n/ N& T( F+ v9 P2 T! r其他唔多識/唔多人用

漫步雲端 发表于 2011-4-11 14:28:29 | 显示全部楼层
firefox睇唔到叉燒包
, m, q% z; W0 a+ e" diamaboyandog 发表于 2011-4-11 14:13
) }/ A, q; o) p" J3 D# I# M4 p: Z
9 P4 z4 |, t# I% h1 Y

( Q6 D4 L# x& l% d; ]0 d4 H1 [    & |/ b: z% d/ `% _; R; Q: e+ Z$ X
點解香港人都咁中意用火狐瀏覽器

inber 发表于 2011-4-11 14:13:02 | 显示全部楼层
咁大個叉燒包你都唔見?
! T, d7 s: x' J- t, c
/ Y2 e; J* e2 e' t6 u4 R$ ]& Q佢直接引用左dotmu嘅圖片連接,不過個邊d圖片系唔允許外鏈的...
$ V' n9 E& M+ Q漫步雲端 发表于 2011-4-11 14:10

. M2 a8 P6 i7 s% I$ J
1 X) _5 `! L( c; g' Z7 {0 t$ G; J  X: S5 s
firefox睇唔到叉燒包

漫步雲端 发表于 2011-4-11 14:10:36 | 显示全部楼层
你唔講% v% p# D; q. f+ G
我都唔知佢有圖6 r+ p5 d' k, s& L0 S/ N
iamaboyandog 发表于 2011-4-11 13:52

- M9 Z+ n" [* E
6 F3 p. T8 V9 O4 s# r6 ^& U
! j# ]6 S, _  e! P2 D; ^/ ?    2 Z6 w1 f' x& L8 j- k" \
咁大個叉燒包你都唔見?1 O  o- B( F9 U( a& {4 }9 P

( X( t5 x' [+ K" ~佢直接引用左dotmu嘅圖片連接,不過個邊d圖片系唔允許外鏈的...

快明天 发表于 2011-4-11 14:01:19 | 显示全部楼层
{:5_335:}收藏收藏~!

inber 发表于 2011-4-11 13:52:47 | 显示全部楼层
圖片挂了: I. b" r8 ]3 s) X( }% ~
漫步雲端 发表于 2011-4-11 13:34

, S' C+ z6 Z  L; \% e
& y8 `. r, b5 O- M6 s: }, g2 Y! [0 q( {
你唔講
0 T- u* T& k4 B0 B% K( f- H我都唔知佢有圖

漫步雲端 发表于 2011-4-11 13:34:36 | 显示全部楼层
圖片挂了

inber 发表于 2011-4-11 13:12:34 | 显示全部楼层
樓主編埋一齊+ ^) e, b6 A5 y  M  F. A6 t
收起來更方便
/ C3 k; j$ S7 k* W# I9 y6 Q! {謝謝