[社区发布] [原创]数码暴龙 7部剧场版 粵日合成

ConvoyChan 发布于2010-12-21 22:25 16816 次浏览 172 位用户参与讨论     [复制分享主题]
h2o2 发表于 2010-12-25 11:55:55 | 显示全部楼层
在我眼中樓上還是一個小孩來的

评分

漫步雲端 -6 -23 複製別人回覆

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 09:19:29 | 显示全部楼层
1 A4 W( j4 F2 S
回复  ConvoyChan + L8 O1 ^# R/ }4 B& O9 M5 k
% H- c' E3 n1 i0 o; \
0 [) E2 }: x$ S& i* M

3 _/ }: E+ D: w' d- P# E- N; v9 X9 M; j
 哥条油讲野都唔经大脑,米理距,上次问我幽游白书哥时仲更加白痴   ...
* t! i" ]& B, Q. ]/ Lnotoo 发表于 2010-12-25 09:07 AM
$ P* E- t, |) G  ~

( b8 c1 q' f" z# S9 S9 }2 ~; D; ~% E! a' z7 k
    哩个斋看文件大小我就估到了 我都唔认为渠有更加清晰既版本 我系想看下渠点兜 例如拿个720p rmvb既hdtvrip来讲:"看下其他动画几清晰"
* I# t4 Z# P. Z; F- i$ V/ t3 d8 [6 l之前仲话多谢分流 激到我肺都歪 鸡春甘大只字写住原创仲系度多谢分流( }& V% S. `& C8 U8 L
仲话要钱唯利是图 我都唔知我赚左乜钱 讲到星梦好似一定要人民币 并且袋落我袋甘 明明回下贴就有既话人唯利是图哦
6 S  ]& i! m7 z! C8 E( W6 A6 u我甘设就系为左闸住下完松人个种 不过我估唔到混到甘高级既人仲甘唔识做

notoo 发表于 2010-12-25 09:07:13 | 显示全部楼层
3 u6 W+ z% F' y' J3 R( D* K8 p# Z$ ~
回复 63# ConvoyChan ( ?( ^, M1 A6 ~7 P8 M- l

/ f. R6 U) A# w8 e9 `
$ S. m4 u! Z* S7 x4 Q3 i6 X/ `  e+ N5 w

5 n& D! T. @& ~, V2 I 哥条油讲野都唔经大脑,米理距,上次问我幽游白书哥时仲更加白痴   4 `) j, S7 Q5 I; M( A5 a
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71191-12-1.html
6 L& z6 i8 U4 _. X8 u/ a& a& F
2 c5 t4 r1 v, E) t
究竟 系系度发布 粤语音频 定系 已经合晒 成套112全集啊???? 交代 清楚 D。。。。4 _) \- v& K- ]' g5 J
袁美 发表于 2010-11-30 22:00

* |3 f/ r$ A6 O7 K) m, q' H6 E
. X$ ~1 |/ C! b5 e! Z" g' J) t
( p% ~  U6 \" b+ V
回复  袁美 + u5 l# Z) c" e/ x/ o" k
还不够清楚吗,对你的理解能力感到无言. k" {$ a# q- a
notoo 发表于 2010-11-30 22:30

ConvoyChan 发表于 2010-12-25 08:53:03 | 显示全部楼层
本帖最后由 ConvoyChan 于 2010-12-25 08:59 编辑 4 |8 X) S" {9 E1 u- I
D画质 真系.....; }  v, a# H! H8 v. y% e6 R& J

8 ]% Y. W4 ~+ }系咪DVDrip咖???
' K2 \' j. M% K仲差 过 rmvb........怪我 喺咁 直...恕我喺咁直1 ...; M; r( V3 Y2 ]( c
袁美 发表于 2010-12-25 01:49 AM

2 r4 Q  p, u5 x& u% U/ u; C) ~% R  [
3 N3 {9 r- U8 I5 ^
    你有更清晰既视频吗啡?求截图。我想知道下边个字幕组甘犀利 压出来既片仲清晰过片源

袁美 发表于 2010-12-25 01:49:04 | 显示全部楼层
  m$ [/ d: k; q& l0 G1 n+ d$ C' w2 y5 B, X; y7 J1 a) u! C8 n
D画质 真系.....{:5_319:}{:5_321:}
  Z0 L9 V% E, Y
. c2 t6 A/ u0 p6 p0 S# _0 R! g系咪DVDrip咖???9 f; ?0 p' i' }5 c9 [( v
仲差 过 rmvb........怪我 喺咁 直...恕我喺咁直1!!!!!!!!{:5_330:}

z135z135 发表于 2010-12-24 21:33:54 | 显示全部楼层
的第一个睇过,睇来都系时候要好好的温习下咯

fitry 发表于 2010-12-24 00:23:16 | 显示全部楼层
感谢楼主发布,下载

的屎仔 发表于 2010-12-24 00:07:32 | 显示全部楼层
又可以重温啦,,多谢晒

coolman 发表于 2010-12-23 22:26:39 | 显示全部楼层
电解一直下载不到插件??

183334257 发表于 2010-12-23 21:18:14 | 显示全部楼层
终于有人弄数码暴龙合成版了,之前收的都比较零散

袁美 发表于 2010-12-23 20:21:37 | 显示全部楼层
回复 51# ConvoyChan - i& l8 M  p" }( F/ p: j- K

5 C9 w* p% ^; W
. `* x9 V" F! P$ w/ c4 _    唔好意思....喺我大懵....{:5_325:}

darrennsz 发表于 2010-12-23 19:43:05 | 显示全部楼层
thank you thank you nice compilation ~