[版务讨论] 粤漫社水楼变更方案讨论(2024-01)

Kiver 发布于2024-1-18 09:47 2064 次浏览 224 位用户参与讨论   [复制分享主题]
回帖奖励 15 星梦社区币 回复本帖可获得 3 星梦社区币奖励! 每人限 3 次(中奖概率 30%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
adhk 发表于 2024-1-29 03:44:55 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

shiraishi 发表于 2024-1-18 16:40
' Z/ y' X4 s9 N: Y1 k9 x9 ?3 G  Y好似几复杂咁喎
2 g: n1 t3 m" p" i3 ^2 C( u
係啦, 都係咁覺得, 簡單啲開始會好啲

秋名山 发表于 2024-1-29 04:07:19 | 显示全部楼层

成功教左学费要谨慎聊天

adhk 发表于 2024-1-29 10:00:06 | 显示全部楼层
秋名山 发表于 2024-1-29 04:07
8 Q; z9 _; t7 ~8 H* g5 D成功教左学费要谨慎聊天

w" f$ T1 [! D# _2 Q/ T/ ^# Z. S  O防不勝防, 謹慎都未必有用

adhk 发表于 2024-1-29 10:03:10 | 显示全部楼层

gomicxja 发表于 2024-1-23 14:35
+ {7 W6 a, N: D' L那麼發貼數量呢?即係一日最多6貼嗎?但我覺得和回覆不同,因為回覆是在同一版內,但發貼如果發太多可能 ...

+ b5 G( }8 @1 H$ @日日發六帖唔駛做嘢咩, 回六帖就易, 發六帖你重要照顧番佢進度, 除非個壇出真錢俾你當人工啦

adhk 发表于 2024-1-29 10:04:10 | 显示全部楼层
kidcool 发表于 2024-1-26 15:28
+ e, F) R+ S" p1 x- z, C1 Z具体就真系唔知
& ]9 G6 T) X7 w! N! N3 F) u
大家都咁話啦, 唔係好明

alkiu 发表于 2024-1-29 17:00:51 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-29 03:44
# d+ p- v' p& h3 m) P! Y/ u9 S6 W话题的引导 呢個先責任大, 好易出事

; V2 ?. F( Q3 v都可以話,就係覺得無責任,先出事

shiraishi 发表于 2024-1-29 18:18:00 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-29 03:44
  V8 K( W8 {! s9 o" |5 M2 o* T9 Z係啦, 都係咁覺得, 簡單啲開始會好啲

8 k3 n0 `6 D* M. f2 W你简单!

adhk 发表于 2024-1-29 21:11:51 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-1-29 17:007 b- D! r8 M" P' [
都可以話,就係覺得無責任,先出事
. ?3 C1 y. h1 a. u1 m4 @
講得好啱, 一針見血, 如果回帖反而小心回完算, 無咁多暗藏殺機

adhk 发表于 2024-1-29 23:35:02 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-29 18:18
) N, p2 x1 p4 a8 U$ a! r. j你简单!
3 R2 N1 G2 b  W+ @: t9 L: j4 z6 F( T8 R
簡單係一件好事, 做人太複雜就係自尋煩惱

shiraishi 发表于 2024-1-30 08:57:03 | 显示全部楼层

adhk 发表于 2024-1-29 23:35# ]' c% }7 i; G0 k" T
簡單係一件好事, 做人太複雜就係自尋煩惱

! v) i8 H5 Z. I8 k- y简简单单

adhk 发表于 2024-1-30 12:09:20 | 显示全部楼层

shiraishi 发表于 2024-1-30 08:57
  v) v# l* h" K& D; I+ ~简简单单

: w  H' _8 ~# p4 ]2 R8 o3 p複雜唔適合正常人           

alkiu 发表于 2024-1-30 22:17:39 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-29 21:11: r2 k' X( r3 n$ [; p5 a& {
講得好啱, 一針見血, 如果回帖反而小心回完算, 無咁多暗藏殺機

/ g; \$ c0 G) l# b3 I/ W管理員要你三更死,無人過到三點幾