跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 回帖得分同星梦係唔係有限制呢

adhk 发布于2024-1-14 11:11 596 次浏览 92 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我回咗八帖之後, 好似回第九帖就再無分同星梦, 係唔係回帖有獎係有限制呢, 係唔係要間隔時間呢2 f$ l1 t: k+ @

已有(92)人评论

_M_U_ 发表于 2024-1-14 12:09:47 | 显示全部楼层

adhk 发表于 2024-1-14 12:33:23 | 显示全部楼层
_M_U_ 发表于 2024-1-14 12:09
- I' [# B, r5 l  t- F9 Y) @. y4 n# `https://www.gomicx.net/home.php?mod=spacecp&ac=credit&op=rule
8 }. r' Q9 q, S
呢個睇過, 但係唔係好明, 比如係唔係要隔一個鐘先可以再發帖有分呢

十月围城 发表于 2024-1-14 13:24:34 | 显示全部楼层
係有限制㗎,惊你哋新人一直锄分,所以有限制咯。好似一两个钟之后又可以再继续赚8个帖嘅分。

adhk 发表于 2024-1-14 14:28:58 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 13:24
, |. ^' c, V) F% t8 [/ ~4 a; V; h, n係有限制㗎,惊你哋新人一直锄分,所以有限制咯。好似一两个钟之后又可以再继续赚8个帖嘅分。 ...
0 U; h7 k- W) f# r! T0 I
咁會唔會遲啲就唔會有限呢

Kiver 发表于 2024-1-14 16:08:34 | 显示全部楼层
不会冇分,只是冇星梦

adhk 发表于 2024-1-14 16:21:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-14 16:08
' ]. G- r$ z3 j5 |0 d不会冇分,只是冇星梦
' N( h5 C$ j# W0 F* Y! a4 y# [
星梦係唔係間接都影響到分數呢

十月围城 发表于 2024-1-14 16:23:03 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 14:28
1 d& p2 ^8 H6 }5 t# P2 |咁會唔會遲啲就唔會有限呢

* j8 E) {4 x, Q- A4 s+ T我依家仲係有被限制,就唔知到几多级数至冇限制,要等我升咗先。

adhk 发表于 2024-1-14 16:24:45 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 16:23. g9 }: R; m3 A, x8 d) l
我依家仲係有被限制,就唔知到几多级数至冇限制,要等我升咗先。

$ K7 @3 w3 g" X/ N$ V' C你都已經係好高級架啦喎

十月围城 发表于 2024-1-14 17:25:34 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 16:244 N$ |* @9 n5 m2 W; N: I; {
你都已經係好高級架啦喎
" E: d" w" b0 ]$ C
唔算高喇,大把新人分分钟升得快过我。

adhk 发表于 2024-1-14 17:49:33 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 17:25
5 c7 N: h" J. T1 m( m! x唔算高喇,大把新人分分钟升得快过我。
. j! }% }% e+ |+ K5 a9 B
都係唔知幾時先可以到你咁嘅分

十月围城 发表于 2024-1-14 18:03:51 | 显示全部楼层
1 a& E3 j: g/ s9 }1 d  V8 i. a% ]
adhk 发表于 2024-1-14 17:49
3 H0 ?- o% i9 t' Y! P/ Z都係唔知幾時先可以到你咁嘅分
2 b2 y+ ^4 L; u( @6 Y/ f
你如果有资源分享嘅话,又有好多网友买你啲资源,咁你升得快过我係话咁易嘅事嚟嘅。训住升嗰种,知冇~但係开帖之前,要确定你冇开错地方,唔係嘅话就会被扣分,所以要多啲睇返啲旧帖,吸取人哋嘅教训,避免犯错。