[粤漫动画] 【转载】横山光輝 三国志 粵日雙語 47集

klozepyj 发布于2023-9-15 19:58 4023 次浏览 521 位用户参与讨论   [复制分享主题]
adhk 发表于 2024-5-8 03:01:01 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-7 19:25
6 Z% P4 C; F+ @9 p+ R4 L) _仲占咗好多资源去起楼 所以zf唔会俾楼价降落嚟
7 J( @/ D7 U+ p* g
但係而家明顯樓價下跌, 網上報到東北代債送樓, 北京更買1送1 喎

adhk 发表于 2024-5-8 03:03:37 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-7 19:26
7 [# g& J$ d5 u3 j' Q4 |夜晚山上就唔好留了 趁日落前要翻出嚟
( h% o; R- J! {. T5 L3 m9 P% ~1 w7 n) \
所以早上山就會可以進退都方便好多, 同埋唔好一個人行, 唔係有起事就無人照應到

klozepyj 发表于 2024-5-8 08:37:45 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 03:03
0 m, J6 f3 F) @4 C' C所以早上山就會可以進退都方便好多, 同埋唔好一個人行, 唔係有起事就無人照應到  ...
0 T# R' Y. |2 ^  C* h7 L3 O
呢个真,有照应好好多,毕竟唔是公园

klozepyj 发表于 2024-5-8 08:39:25 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 03:01
$ O9 i. m  ^2 C$ E+ k但係而家明顯樓價下跌, 網上報到東北代債送樓, 北京更買1送1 喎

$ M- _1 @; M2 i# }$ I北京真是好大,如果真是买一送一就唔喺普通偏远既地方了

adhk 发表于 2024-5-8 13:32:47 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 08:37: E9 j6 g3 q8 l" @# P* L
呢个真,有照应好好多,毕竟唔是公园
( g! a' A7 L( d  n- G- R% T
有係警察, 有係行山專家同健將行西貢啲山一單獨都出咗事

adhk 发表于 2024-5-8 13:35:06 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 08:39
; {* I# a5 g/ s* U* L2 v北京真是好大,如果真是买一送一就唔喺普通偏远既地方了

5 }0 r" [$ U1 [會唔會廣州樓價會企得穩啲呢

klozepyj 发表于 2024-5-8 22:18:54 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 13:35+ s8 u  O* b7 Y" w! g
會唔會廣州樓價會企得穩啲呢
7 ^) c) }5 y3 E
一线城市既市中心肯定都比较稳定 仲有少少上浮 所以有优惠大可能都是地产文学

klozepyj 发表于 2024-5-8 22:20:11 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-8 13:327 ^+ Z6 B2 M! ]$ T7 J+ x; i
有係警察, 有係行山專家同健將行西貢啲山一單獨都出咗事
, T- ]( B9 p" h6 i, d
其实好似心脑血管类既问题 的确日常是检测唔到 所以都是有个伴好啲

adhk 发表于 2024-5-9 03:01:20 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 22:18" B3 |: h2 P1 w. W" r! {4 ^5 l
一线城市既市中心肯定都比较稳定 仲有少少上浮 所以有优惠大可能都是地产文学 ...
8 H2 K, V) |( G  Q8 }4 S
網上睇到深圳珠海中山東莞啲樓都跌咗一半價, 咁同廣州樓價唔係距離好大囉

adhk 发表于 2024-5-9 03:05:07 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-5-8 22:20
+ Q- |: A7 I  C- L其实好似心脑血管类既问题 的确日常是检测唔到 所以都是有个伴好啲

( m) N' U7 P% m之前就係有個行山領隊, 行行下覺得佢自己唔舒服, 竟然叫其他人先行, 佢會隨後趕上, 點知咁就永別啦

klozepyj 发表于 2024-5-9 21:13:18 | 显示全部楼层
. c' M. \; j! f4 _; V0 V1 W
adhk 发表于 2024-5-9 03:01
- j) t, ]' d3 w+ R) B網上睇到深圳珠海中山東莞啲樓都跌咗一半價, 咁同廣州樓價唔係距離好大囉 ...
7 _# s" \& V; n. J5 l
中山东莞会有少少 深圳嗰啲好地段都好坚挺噶 深圳平均楼价都比广州高噶 所以网上可能讲既是某啲区域 真是要 fact check下

klozepyj 发表于 2024-5-9 21:14:08 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-9 03:05
0 O: u2 X; \( P8 ^+ N$ P% Q之前就係有個行山領隊, 行行下覺得佢自己唔舒服, 竟然叫其他人先行, 佢會隨後趕上, 點知咁就永別啦  ...
1 B4 G/ A* ^9 T5 J  J2 M+ G" N2 ~. u
阴功 睇嚟行山要带埋救心丹先得