跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 13703 次浏览 445 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-9-13 07:39:15 | 显示全部楼层
poilpoil 发表于 2022-9-12 23:36% C" ]; Y3 U6 R
要太多星梦 您已选取 87 个文件,总共需要 11912 星梦,批量导出FTP链接信息需要消耗 87 张云券 ...

: k9 o8 }8 G. w防止轻松盗卖. n$ |9 _4 |: H5 d/ u4 J1 c
( m4 s5 S# v1 v. A
AI处理太耗时间,也太耗电
6 ]% y, @2 a" D) G+ I! l# m( t2 o: t0 @6 y% E+ u* L
合成又需要时间

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 10:11:14 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-8-25 04:38! T" T8 e0 R' y3 h) }
北斗我之前都合咗4集,用咗翻唱既粤语op,感觉好正噶

4 W$ ~, P: u1 i, Z+ P3 T7 }9 {- m北斗交俾你啦

crespo 发表于 2022-9-13 10:53:58 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-9-13 10:119 D! P2 j0 [1 g3 C/ O5 g
北斗交俾你啦

$ o; U" Q* R$ v" z0 ^3 {透露你知啦,足球骑士更完就SD三国传顶上,考虑紧铁拳霸之后系咪噬魂师

crespo 发表于 2022-9-13 10:56:51 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 07:39
' R( `, J" v! f9 a/ Y+ ?防止轻松盗卖
5 F4 V! Y4 ]$ N9 M5 @. u. q8 U- Y3 E
AI处理太耗时间,也太耗电

) s& y: X9 Q+ N平均一集137星梦,睇嚟我都要调整下啦

Kiver 发表于 2022-9-13 11:02:40 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 10:56# n( D4 J4 `% v+ ?/ D# g
平均一集137星梦,睇嚟我都要调整下啦

- A4 u2 c% |) J) c" y! G没有发资源的,要水到天荒地老先够本钱咯

crespo 发表于 2022-9-13 11:05:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 11:022 V0 O) h/ ?9 a, R5 a0 n
没有发资源的,要水到天荒地老先够本钱咯

2 o+ O- `/ N2 K6 p7 b$ H咁咪好咯,得到咁容易就唔珍贵啦

Kiver 发表于 2022-9-13 11:32:23 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 11:05
% U/ M  T, T* K& v# Y2 N! s咁咪好咯,得到咁容易就唔珍贵啦

% Z' z5 Z. P1 {) }! m冇人购买,就要自己为文件保存自费续期

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:02:47 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 10:53
: F* E0 W4 Q0 {5 r2 Z6 x& l; j! j透露你知啦,足球骑士更完就SD三国传顶上,考虑紧铁拳霸之后系咪噬魂师 ...
- Y% M" H7 `% V7 g0 P
你先搞埋北斗先啦

crespo 发表于 2022-9-13 14:11:06 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:026 H& G( H7 Y0 |- k% f( w
你先搞埋北斗先啦
. v3 n2 Y" [; R9 _- V
可能都要咨询一下manghk,可唔可以发,毕竟个音轨系佢发出嚟既

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:12:01 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:11
4 \' y- `  z" G2 |( @可能都要咨询一下manghk,可唔可以发,毕竟个音轨系佢发出嚟既
6 m+ X4 [4 ^8 w* p& i
发呢度冇问题架,放心

crespo 发表于 2022-9-13 14:13:12 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 11:326 H, `5 T+ E0 O3 F9 w' R4 [# o- G
冇人购买,就要自己为文件保存自费续期

0 @& w! ]8 X5 b" V: n6 K原来仲有咁既条件噶,嗯嗯

Kiver 发表于 2022-9-13 14:15:59 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:13
/ N  V4 Y1 y9 |6 U, z. U原来仲有咁既条件噶,嗯嗯
! U0 d% h" z; {  ]0 S! Q6 q- y0 [5 ~& D
你发布后900天都没有人下载,你的文件就要自己出星梦续期
- I: V) T8 \; Y3 N7 D& W" _$ e3 R$ l5 A0 x" \' S$ A/ _* K; S
所以一直以来就是要大家合理设置价格
) |. D( m# D3 q- `5 l% j% X% U8 {* M& C$ }- L9 |
当然你认为贵也没有问题,最多到时续期就是了,就可以啦
/ u9 n8 k; {  S6 K* Y1 T2 A# n
* \  C6 t3 r3 d, u续期的费用大概1星梦续800MB的数据