跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 13209 次浏览 437 位用户参与讨论     [复制分享主题]
nihaoyaweq 发表于 2022-8-27 10:16:18 | 显示全部楼层
远古老番,年代感十足

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:01 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-8-27 00:204 i* D9 y$ u& ]( N1 {; [+ q
看來還是少了幾集!!
2 v; D% H! a$ s6 X
缺了11 集..

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:40 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-27 00:484 Q& E$ O7 d* ^1 ]$ W" G
时间有D耐,原黎系你黎,甘都好过冇噶,几时再放出黎睇睇

& r3 E  O0 t7 R+ i: |哈哈..等我夠分買呢個POST 先

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:51:53 | 显示全部楼层
chijun 发表于 2022-8-24 18:43
+ V( n; p1 }8 B* p& J7 u4 f哇!沒見過有完整粵音資源,這是全套齊晒?
* w) g5 A7 R; b2 e8 O
之前我問過你合唔合嫁

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52:48 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-8-24 20:23
& S# I, i4 t3 Y我最近都系度合紧小魔星,早知楼主放出黎就唔合了,gman以前放过成套录像带出黎,不过tvb呢出野系以 ...
$ \# G- `. u3 K1 Z
我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

wind6 发表于 2022-8-28 14:05:16 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-25 14:59
3 h, D+ n" @0 u# S字幕靠晒你
* m( u/ `5 E+ s4 `
一係唔做,一做就做到底,梗係留返俾你包揽全部先得啦

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13:40 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52# `7 ~8 b( B+ X! E5 n" a
我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

' I* g6 \- U$ \: U乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 19:56:02 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13
$ ^$ _  I5 X& E1 ~乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。

- f) h7 f& Q7 v0 B/ ?你整左唔PO啦...
- [$ f8 ?* R3 Y& X/ |條聲都係之前G神俾..7 K$ Q6 w) N  n( Q* w2 `0 s
之前廢事PO" u' P& `7 V4 X; E  _

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02:23 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13* u5 f! L6 [+ H9 u
乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。
8 k/ a4 t9 r  e7 Z1 Z
超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..
* T, n% K  Q& G+ L) V  r疾風無敵銀堡壘都有合..
7 l' z/ k2 N9 M# Z7 _( F2 |
4 d, I/ r3 `4 K) [9 ]兩套都係廢事俾人煩所以唔會PO
& V& U9 X, X' j

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:08:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-26 00:08$ b6 P" u- q+ g% o6 Y, p
之前好似有贴,话有外挂中字,不过好快就失效左,就系唔知有冇人收左 ...
4 z5 L7 M* t, L, B" Y" C$ n
G%~ZN{ETO9K7HCLVA~N3XQC.png 9 i% ]$ }& h* r# L4 |
機翻字幕...8 g$ H0 y  e% @
如果有人肯校對就好..
5 P0 L* U8 y6 g. a2 z6 _我唔識日文.., ?5 @1 W# Z8 W
22 集無字幕
, ~4 U" o1 B/ u5 b3 l7 R3 w

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:11:47 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02# |! F) i# d* j
超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..; W+ d3 B4 g& Y& m/ P/ `2 e$ V
疾風無敵銀堡壘都有合..

! i8 R$ x7 Z8 U2 k你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 22:04:26 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:11
. l0 m4 o+ ?2 e% q  x你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。
+ j' `- Y* M8 z# P4 X; a9 N7 T
小魔星未合晒...起步無耐 最近唔得閒