跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 13208 次浏览 437 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2022-8-29 00:05:21 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:08
" a2 N& @) S9 y  z+ L3 ^機翻字幕...
3 ?! N4 U" `" ]) \( d4 a/ f# X如果有人肯校對就好..( _  y# M( D/ {' k' b3 G
我唔識日文..
5 k& I6 u% l- `7 E
我亦唔识日文

wulove 发表于 2022-8-29 00:16:44 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02
0 r8 J  a/ T) x超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..7 Z& c6 {& b* f' G9 L) n! q( o
疾風無敵銀堡壘都有合..  C3 k' I& W: T- m) Y

9 m* H1 j0 U) [5 q( Y
- C, k3 \% T2 |' P
私發就沒人會煩啦!!

alam 发表于 2022-8-29 09:02:01 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-8-25 09:335 I/ \' r9 X6 y4 k
其实我都冇睇过北斗之拳噶,都系大神分享咗个录像版,我去玩合成咁系b站睇到
! w9 k; Q; \0 E. q. k% q2 `2 Vhttps://www.bilibili.com/v ...

8 z4 K2 b% y/ E2 D1 T& T  y鬼灭之刃也有粵語OP?

HQS 发表于 2022-8-31 04:28:30 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-24 18:24
5 h' K! [" C5 U$ u: ?* ^0 Q! u你真系劲,连呢个都有
) a/ s6 c* a6 D$ p0 t
这个有什么特别的吗?

rantarou 发表于 2022-8-31 07:58:44 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-8-31 04:28
2 I& K. d% B) T这个有什么特别的吗?

+ Q) g- D. J% @: t幻法小魔星好難揾到架,外網可能有

HQS 发表于 2022-9-2 08:31:58 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-31 07:58
* L0 a) P2 {' w! t+ s" R* W5 [; h幻法小魔星好難揾到架,外網可能有
4 d# y3 u+ G( M' N$ l
难找是一回事,好好看的吗?还是剧情质量好高之类的?

rantarou 发表于 2022-9-2 08:49:22 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-9-2 08:31% l! J" S7 A6 D- ]0 Y! p, s) [; r- D
难找是一回事,好好看的吗?还是剧情质量好高之类的?
/ H4 J* o/ P. [$ B. T. P# ^
单元剧,同丁当差唔多,但有D唔同

幪面骑士 发表于 2022-9-2 22:16:27 | 显示全部楼层
这个经典啊,双语合成版必须支持啊,感谢分享

乂熊貓乂 发表于 2022-9-2 23:51:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-8-24 22:18
' b' S& T, \; a- [原画质AI修复画后画质

. Y$ h7 @3 y/ v' ~版主 有冇熱鬥小馬BD 片源( i3 F$ t# n& }; f3 V  M- e
2 W. y- [( W9 A) D) s/ q! |有冇31-61 既 BD 片源
8 ~( v% \& W, ~; {  L* e9 Z- }, n# E' \3 u" s6 z

/ z6 h6 g9 R% _/ U- T& Y

Tracker 发表于 2022-9-3 00:38:47 | 显示全部楼层
天啊 竟然有全集

乂熊貓乂 发表于 2022-9-3 19:20:26 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-31 07:58/ b# j2 t1 I: ?8 l2 g9 B5 O$ h
幻法小魔星好難揾到架,外網可能有

+ a1 `8 _3 ~% d: x0 P日語不難找..粵語再是難

rantarou 发表于 2022-9-3 22:49:56 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-9-3 19:20  K. W- M: Z3 O' ^! l5 P4 A
日語不難找..粵語再是難
7 n  h( Y- f" d3 M. W: U
日語揾到都冇意思啦,童年回憶系粵語