[粤漫动画] [BT][龍珠全套][mkv&rmvb][粤语](迅雷获取唔到种子讯息,长期做种)

hudawei 发布于2022-2-13 08:41 31593 次浏览 357 位用户参与讨论     [复制分享主题]
HQS 发表于 2022-2-15 22:48:38 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:39' `1 d4 `  m9 j& M
115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘! ...

8 i7 I0 a- l4 [+ [8 ~& |' E2 g额,好吧,123云盘这个只听过一次。。。这是第二次

hudawei 发表于 2022-2-15 23:08:12 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 22:48
' H7 r* z1 }7 _) M! E额,好吧,123云盘这个只听过一次。。。这是第二次
; p# ^0 E; p( \" E0 K; {5 G; F0 n
123云盘分享唔到畀人的,但系你点击下载,可以提取当时(24小时)有效嘅网址分享畀人!主要系佢乜嘢都可以上传,嘻嘻!

HQS 发表于 2022-2-15 23:09:06 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 23:08
4 a, v. Q$ V3 X  R123云盘分享唔到畀人的,但系你点击下载,可以提取当时(24小时)有效嘅网址分享畀人!主要系佢乜嘢都可以 ...
( {6 D  q3 Q/ _5 b# k" I
原来是这样的!那么这个应该就是不限速的咯??

hudawei 发表于 2022-2-16 09:53:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-15 14:41  g, n* B) U  o1 z$ J
乜你可以稳到端口甘高手! A) V. Y% O4 _. Q1 J+ J6 `
每个资源的端口都是随机的呢

, l2 A9 U4 V( v4 C4 ]: v早晨,枫哥,如果大家都系用bitcomet,就唔使设置端口都传得好快,但系qB下载嘅时候最好同做种者嘅端口一致,先可以获得更快嘅下载速度!123速度唔错的!% u3 N1 D: m: i9 G+ B* N/ w

hudawei 发表于 2022-2-16 09:55:26 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 23:09# Q8 i! g4 G( {1 k. ~, k& F- t
原来是这样的!那么这个应该就是不限速的咯??

- E, O* [) M; I唔限速的,最好同IDM下载用!我最快嘅时候可以去到50MB/s

Kiver 发表于 2022-2-16 09:56:51 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-16 09:53* R! `- o! Q- _& f: d
早晨,枫哥,如果大家都系用bitcomet,就唔使设置端口都传得好快,但系qB下载嘅时候最好同做种者嘅端口一 ...
( q: D) ?, `* b# d( w" J4 B
原来仲有甘的问题,真的依家先知

Kiver 发表于 2022-2-16 09:57:43 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:39
! |7 t, m! ^. r1 Y- E. x- x" R1 o115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘! ...

* _5 f/ ~3 E% P% e仲要不要传在云盘上?

hudawei 发表于 2022-2-16 09:57:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-16 09:56
, P; S, p! M1 P原来仲有甘的问题,真的依家先知
! n  M6 M2 `6 B/ s% D
哈哈,有时要试过先知道的!

hudawei 发表于 2022-2-16 09:58:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-16 09:57& V: Z4 S* C6 |& L: G( f
仲要不要传在云盘上?

: N5 O. p8 u. H& M1 x0 K6 W; W传上去吧,唔该晒!

Kiver 发表于 2022-2-16 10:02:01 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-16 09:585 ~, d3 S; j3 [) V0 @# M5 F7 f
传上去吧,唔该晒!

0 z* a6 _9 |. O5 ?; M$ ^OK,编号1823 C; i. ^. U, K0 O, f1 |/ O
0 y& D$ j& {, M# J
稍候在目录内应该可以查看到文件,
& M7 _: x: B$ U  c
* n. I( X7 w% M% b3 `& a$ q' P之后你用网页端进行数据导入
$ t" ?2 R: l, \" y8 G) c7 C
1 l" V! ^* P# N' p% P* Q- K2 d7 I每次最多导入35GB的文件量
% K: ?1 E; Z( W1 \+ ]# |8 E* B, m- x9 {  l
且文件必须是在FTP根目录下才能被导入9 m3 u  w: b! p3 E8 ?9 W/ O4 h

fly1972 发表于 2022-2-16 11:22:26 | 显示全部楼层
原来更新了种子,怪不得下不完。

hudawei 发表于 2022-2-16 11:27:22 | 显示全部楼层
fly1972 发表于 2022-2-16 11:22( }: l, G; S: F" K+ V
原来更新了种子,怪不得下不完。
) J$ q' y( J9 d. a/ i
真系唔好意思搞到你下唔完,你用bitcomet1.85绝对下载完的,而家都有一个喺度下载噉的!