[粤漫动画] [BT][龍珠全套][mkv&rmvb][粤语](迅雷获取唔到种子讯息,长期做种)

hudawei 发布于2022-2-13 08:41 31586 次浏览 357 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hudawei 发表于 2022-2-15 12:05:01 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-15 11:109 d2 Q" m5 B4 |6 u( i" G
我的下行应该没有什么问题吧!!. h) {4 e/ B; W: n) P; n
没有所谓,挂BT这台机,我一年365天,24小时不间断开机的 ...

% ?) m8 B% z% @4 r: D枫哥,我搵到原因了,其实好简单,我设置55012同你嘅一样,就可以传畀你快啲了!

hudawei 发表于 2022-2-15 12:07:44 | 显示全部楼层
用bitcomet,尽量设置同分享者嘅端口一样就可以获得唔错嘅速度!

0101a 发表于 2022-2-15 14:35:30 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 10:11
6 H" B3 P/ C5 d3 u9 r1 s好的,我而家解除qBittorrent先!
4 P1 V3 G0 G. ~! A" ]
可以解除μTorrent嗎?

Kiver 发表于 2022-2-15 14:41:13 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 12:05* a) ~& V% o8 l4 H7 w$ \7 Q
枫哥,我搵到原因了,其实好简单,我设置55012同你嘅一样,就可以传畀你快啲了! ...

+ r! b( |  o. U2 I; X, r: S$ x; ^乜你可以稳到端口甘高手
0 z' ~( O8 \: ~. @每个资源的端口都是随机的呢
) E+ h8 @5 p& U" u5 k

hudawei 发表于 2022-2-15 15:54:13 | 显示全部楼层
唔系我搵到,系我见到你系55012,所以我就试一试睇睇得唔得,点知道得咗!

hudawei 发表于 2022-2-15 15:56:04 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2022-2-15 14:354 v+ v; h* E( F, l" b* i
可以解除μTorrent嗎?

7 C$ [, {* z. O* L4 ^( d! ?唔好意思,我暂时就系传传bitcoemt同qBittorrent!你可以尝试bitcomet1.85的!

hudawei 发表于 2022-2-15 16:25:52 | 显示全部楼层
呢个系传入端口,枫哥你嗰个而家55012!
; H& j& i$ F. y1 |$ h# k

akiller 发表于 2022-2-15 17:33:03 | 显示全部楼层
纯支持一下 已有1080P合成版

HQS 发表于 2022-2-15 21:20:11 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 00:11
" E+ Q  D9 w( t) S! T3 }2 P  K2 obitcomet做种显示123.3GB,实际下载117GB左右,多咗6G嘅原因搵到了,系呢啲多余嘅嘢! ...
9 M: f7 F8 R1 a( ^1 c$ }# g
好吧,这些文件不知道什么原理生成的

hudawei 发表于 2022-2-15 22:35:32 | 显示全部楼层
* t1 v% h( m* Y8 @2 h# u) y4 N
HQS 发表于 2022-2-15 21:204 O, Y) ~$ m$ T( q! _, s, A3 H! f
好吧,这些文件不知道什么原理生成的

) @% {6 C+ R' p  F哈哈,我都唔知道!今晚三条佬饮咗9支夺命乌苏,饮到有晕坨坨,平时三条佬20几支哈尔滨啤酒都冇料到,睇来乌苏唔惹少!

HQS 发表于 2022-2-15 22:37:54 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:35
$ K/ q) W; x4 U, B4 Y7 ~0 r! l3 n哈哈,我都唔知道!

$ o; h- d0 }7 v$ V6 n3 E3 O我下载之后,放到115网盘,没想到两三分钟不到,上传完了。2 l" k2 _7 m( V- ?
原来早就有人 上传到115网盘了。。。

hudawei 发表于 2022-2-15 22:39:43 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 22:37
9 j3 W: ?$ o4 {我下载之后,放到115网盘,没想到两三分钟不到,上传完了。2 S/ E" R6 h- U9 J& \$ a
原来早就有人 上传到115网盘了。。。 ...

2 M! K) u* }' F  }1 w- V115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘!