跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[教程指引] 粤漫社 网盘离线下载VIP(MU+FS)帐号简易使用教程~

aubert22 发布于2011-9-28 09:05 4136 次浏览 23 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2011-10-1 17:34:05 | 显示全部楼层
我就系按照佢噶教程一步一步黎噶,但系真系冇速度喔
" }) u' l9 V3 F' F/ m火中君 发表于 2011-10-1 15:40
: {5 ^$ _4 D! ]+ M7 M
. x( u7 D5 b( l9 m, n& ~  |
- l! X4 d2 N2 M! |
    试下用快车之类咯/ v7 a5 [% _3 d: F

# U* P& b& t+ [; m8 |7 j觉得应该系联通的流控控制住个下载软件的速度~~

火中君 发表于 2011-10-1 18:14:12 | 显示全部楼层
你用联通宽带?, H3 ^7 J  k% C# e* E
Kiver 发表于 2011-10-1 17:32
7 I0 W/ w# V9 \* M# U! C& M% \1 T

$ R+ l& _; j4 e) ^3 `我系广州E家宽噶。。。悲剧啊。。。如果佢限制左网速噶话,我换快车都冇用挂

aubert22 发表于 2011-10-1 21:50:15 | 显示全部楼层
我系广州E家宽噶。。。悲剧啊。。。如果佢限制左网速噶话,我换快车都冇用挂& y% X- j( ~4 g1 \% Q" D$ Y8 Q
火中君 发表于 2011-10-1 18:14
) b1 z9 _+ K$ `9 m7 v5 Q8 P

3 j3 ]8 n$ W# ]: J+ {
6 o2 S+ g+ k) L' I    试下用IDM~

火中君 发表于 2011-10-1 23:06:43 | 显示全部楼层
IDM几好,速度终于上200了

asd123456 发表于 2011-10-2 00:36:23 | 显示全部楼层
呵呵~~用VPN就費事甘麻煩了

aubert22 发表于 2011-10-2 12:41:02 | 显示全部楼层
呵呵~~用VPN就費事甘麻煩了% f% D0 n* \  y; Z
asd123456 发表于 2011-10-2 00:36

+ g) Y" j" ^. n* d  q/ z5 ^8 d
+ z( }( M8 G0 }0 p2 P; |" i) @3 W6 e  `. [" b1 e
    VPN系免去咗登陆网站嘅麻烦,但解决唔到批量下载等问题~

火中君 发表于 2011-10-2 16:58:17 | 显示全部楼层
点解宜家都下载悟到噶??一直话稳唔到文件

bbyouxin 发表于 2011-10-2 18:14:05 | 显示全部楼层
哇,好详细啊# ]- j( {1 e; ?% N; B7 V! k
我一睇就明,哈哈

Kiver 发表于 2011-10-2 20:32:54 | 显示全部楼层
点解宜家都下载悟到噶??一直话稳唔到文件9 u$ B* }% U. @$ O9 n
火中君 发表于 2011-10-2 16:58

: l6 ]) K  T/ |$ w1 Z- p4 D* h" W# X3 T+ C+ m7 c( r6 U: l
% |9 a$ _& g. b! b4 l) c  E- N4 c
    不清楚你具体操作步骤如何`~~!

Vms 发表于 2011-10-3 13:46:42 | 显示全部楼层
哦哦哦!FS原来系甘下载。多谢!!

phay007 发表于 2011-10-6 23:06:55 | 显示全部楼层
是免费吗~太多字慢慢看先~

mokxxoo 发表于 2022-4-14 01:22:07 | 显示全部楼层
教程是不是应该更新一下呢