跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原创 DVD自压] [王树枕个人动画作品集(5部)] [国语][720x576] [h264 rr3%]

aubert22 发布于2010-5-25 20:43 1298 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
$ t# x$ F; b" Y4 z. s: G5 o: ^5 ], c6 U# k
★片      名★ 王树枕个人动画作品集(5部)
" V1 q! w) i7 G! G8 w0 T
★影片格式★ MKV
; f( p% Y9 l# q  M5 v7 o★视频编码★ H264 DVDRip
7 n) l! Y8 P) a0 ^★分 辨 率★ 720x576
+ ~" N" I( I) t5 M+ u. ^, ^8 t★大      小★ 1.08G, |, c  s1 H' ?9 \
★死档日期★ 2年无人下自动死档
. l! ]$ N! P/ ~; N, i- M★语言字幕★ 国语 ~ 简体 繁体(自己手抄+修正)% D: ^! T; U$ D3 i# E$ ]) Y. k
★音频格式★ AAC5 l0 b# D& s* [8 q
★储存空间★ MU

- F- e+ K  X  p4 D$ P
5 z7 I; N) E3 ?: F8 ^/ W嗯嗯,就系王树枕作品集啦,<<天书奇谭>>之外嘅其他五部,有兴趣收藏嘅就下啦~
) r3 z& C" `# x/ i6 Z: R% E& x+ C+ T" X4 ]7 o. p) m* t+ U
欢迎转载,请标明出处) _$ H  f' V1 F2 n
( N  d) z/ Z! w1 H. F& s, Q/ ?
/ f. x" A. }" Y2 y4 P/ [ 路边新事[(000273)20-39-30].PNG & h+ h1 y9 j) ]! y# G% i2 F0 q
0 Z: f7 h- k# N$ t& A
0 l2 u+ V3 G3 J9 h
, {8 s0 @! g$ ]# ]! a 选美记[(001044)20-40-04].PNG ) V. g. Y! j. _/ W% {  |3 `% J  Q$ |
2 R- U! b) |( a0 |2 `, O% d
独木桥[(001070)20-40-29].PNG + ?5 m! {  \$ ]: w% |

7 y- U  ?. e1 k0 B1 c6 g图片为PNG上传,全图都系压后~. J- H; ?+ t: b; [! ^0 @
终于都到下载地址了,嘻嘻:  l% `+ ?& _: H: Y& l+ W! ?4 Y
http://www.megaupload.com/?d=N6GNYV82
- w* a1 v$ ]$ a* x" vhttp://www.megaupload.com/?d=XS5Y2691
+ k) M1 I: j) W: e+ o* Y
修正字幕已更新,请自行封装: 更新修改字幕.rar (28.34 KB, 下载次数: 7)

评分

tandong + 12 + 80 + 2 我很赞同

已有(10)人评论

aubert22 发表于 2010-5-25 20:43:55 | 显示全部楼层
沙发依然是这样炼成的~

kevinchan 发表于 2010-5-25 21:36:10 | 显示全部楼层
“沙发隔离”都係咁样炼成的

eegbook 发表于 2010-5-25 21:50:43 | 显示全部楼层
小号手我有睇过哇。呢几部片真系无得顶,楼主又揾得到,咁至拍案叫绝。

kental 发表于 2010-5-26 06:04:26 | 显示全部楼层
水猫哥真系厉害!虽然我对呢D都有兴趣,不过睇下算啦,唔打算下

183334257 发表于 2010-5-26 07:53:50 | 显示全部楼层
“沙发隔离”都係咁样炼成的
0 E. U; H9 w1 v  R) ?  V  Z4 _kevinchan 发表于 2010-5-25 21:36

3 s# o; _3 K2 A2 q) D" O5 L2 I. r; I; w2 ~
( ]6 G% C0 O; G5 ^
    沙发隔离....啊雀你都几幽默,语文水平唔错喔~哈哈

kevinchan 发表于 2010-5-26 08:03:50 | 显示全部楼层
沙发隔离....啊雀你都几幽默,语文水平唔错喔~哈哈! v, V) N7 j$ ~1 m, P! x
183334257 发表于 2010-5-26 07:53
多谢先 貌似我句话都体现唔出咩语文水平啩?

kenhai74 发表于 2010-5-26 09:08:30 | 显示全部楼层
谢谢水猫!禁出众嘅动画都搵到真喺佩服到五体投地,希望再接再励抄晒D经典古董出嚟!^_^

基拉杰特 发表于 2010-5-26 10:48:59 | 显示全部楼层
这些老物都有啊!支持

aubert22 发表于 2010-5-26 23:39:24 | 显示全部楼层
已更新字幕~

kenhai74 发表于 2010-5-27 07:23:22 | 显示全部楼层
修改字幕已收,谢谢!